Horoscoop februari 2019

Vorige maand had wat uitdagingen en plotselinge veranderingen, februari ziet er gunstiger en rustiger uit, vooral de eerste week. De maand zit vol mogelijkheden, maar je zult ze wel aan moeten pakken. Als je nog dingen af te handelen hebt of grote aankopen moet doen, doe dat dan nu. Maart is hiervoor minder geschikt, gebruik februari om je zaken op orde te krijgen.

De maand zal in het teken staan van verbinding, hoewel dat voor alle sterrenbeelden een verschillende invulling heeft. Ook als er onverwachte dingen gebeuren: vertrouw op je gevoel. Er staan je een aantal mooie dagen te wachten.

 

Jouw horoscoop voor februari 2019:

 

Ram: 21 maart - 19 april

Afgelopen maand ben je behoorlijk op de proef gesteld. Dat je daar even van moet bijkomen is logisch, het goede nieuws is dat februari vooral harmonie voor je in petto heeft. Andere mensen zijn deze maand

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden