Zit jij met een dilemma?

Di·lem·ma (het; o; meervoud: dilemma's): 'lastige keus tussen twee onaangename zaken'.

Soms kom je er zelf even niet uit. Vraag advies aan ons panel en krijg antwoord op de vraag: Wat zou jij doen?

Er zijn al vele dilemma's de revue gepasseerd!

Ons panel bestaat uit Zij aan Zij-lezeressen van alle leeftijden. Met hun wisselende achtergronden en ideeën geven ze heel divers commentaar. Dat kan een behoorlijk verfrissend effect op jou en je dilemma hebben.

Oren naar? Stuur je dilemma naar Zij aan Zij-redactrice Mariëtte van Beek (mariette@zijaanzij.nl). Ze gaat volstrekt vertrouwelijk met je gegevens om.

 

Wat als jouw nieuwe vriendin wil dat je een keuze maakt tussen haar en je geliefde hond, omdat het dier haar niet aanstaat? Vriendin de deur uit? Of ligt het toch niet zo simpel? 'Samenwonen kan ik met een huisdier vergeten.' Ons panel reageert op de situatie, hier lees je wat zij zeggen!

 

 

 

Wat als je nieuwe manager jou gebruikt als voorbeeld van goed diversiteitsbeleid en te pas en te onpas roept: 'Kijk, we hebben ook een lesbienne in huis!' De manager negeren en het laten gaan? Er wat van zeggen? Kan hij zoiets überhaupt wel maken? 'Ik vind het onbeschoft!' Ons panel reageert, hier lees je wat zij ervan vinden!

 

 

 

Wat als jij graag  met vrienden op een 'roze' boerderij wilt wonen, omdat je een dagje ouder wordt en je op die manier zorgen voor elkaar kunt delen – en jouw vrouw vindt dat helemaal niks? Ze wil er absoluut niets van weten. 'We komen er niet uit, maar ik wil niet zo door.' Ons panel reageert, lees wat zij zeggen.

 

 

Wat als jij met een dilemma zit waarover je graag verschillende meningen wilt horen? Die is makkelijk: Dan mail je naar ons, en leggen wij jouw dilemma voor aan het panel. Helemaal anoniem en het mag overal over gaan. Je ziet jouw verhaal dan terug in onze Dilemma-rubriek.

Mail naar mariette@zijaanzij.nl. We gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens.

 

Blijf op de hoogte, van alle 'Dilemma's' en meer!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden