Horoscoop oktober 2019

Ram: Reageer je niet af op je vrouw, zij kan er ook niks aan doen dat je steeds met het verkeerde been uit bed stapt. Stier: Zorg ervoor dat je niet over haar grenzen heen walst. Tweelingen: Zet geen vertekend beeld van jezelf neer bij een potentiele nieuwe liefde. Kreeft: Misschien kun je een heftige ruzie voorkomen. Leeuw: Deel je overpeinzingen met je vrouw als je wilt dat zij deel uitmaakt van jouw toekomst. Maagd: Neem deze maand een definitief besluit over je ex...

Weegschaal: Ga er vanuit dat de vrouw die je deze maand ontmoet eerder afleiding dan ware liefde is. Schorpioen: Jouw wijsheid zal in de smaak vallen bij de dames. Boogschutter: Pas op dat je niet iemand aan de haak slaat die jou té hard nodig heeft. Steenbok: Hak op het juiste moment de knoop door. Waterman: Als ze te mooi lijkt om waar te zijn, dan is ze dat waarschijnlijk ook. Vissen: Als je haar pas drie weken kent, is samenwonen niet zo'n goed idee….

Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

 

Ram: 21 maart - 19 april

Concentratie en focus zijn niet jouw sterkste kanten deze maand. Je bent snel afgeleid, en omdat je rondloopt met een onvervuld, onrustig gevoel is de verleiding groot

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrouwen en voetbal

Op 2Doc zie je de documentaire Copa 71, die het bijzondere verhaal vertelt van een wereldkampioenschap vrouwenvoetbal dat volledig uit de sportgeschiedenis moest verdwijnen.

Lees verder

Ongeschreven

Comedian Kim Schuddeboom staat nog tot eind mei met haar voorstelling in de theaters. Het is de eerste avondvullende voorstelling van Kim, 'een stand-up show pur sang, live, rauw en ongefilterd.' We spraken haar.

Lees verder

Verliefd op een man

'Eerlijk gezegd lig ik compleet overhoop. Altijd gedacht dat ik 100% lesbienne was, maar sinds de komst van een nieuwe mannelijke collega ben ik hopeloos verliefd op hem.' Wat zou jij doen?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden