Horoscoop november 2019

In november moet de Ram oppassen voor ruzie, de Stier redden wat er te redden valt en moeten Tweelingen vooral eerlijk zijn. Kreeft, je kunt haar niet overal de schuld van geven en Leeuw, jij zou je droomvrouw weleens tegen kunnen komen. De Maagd kan deze maand even op adem komen en Weegschaal: maak haar eindelijk eens duidelijk wat je voelt. De Schorpioen moet op haar woorden passen en de Boogschutter wordt tegengewerkt. De Steenbok zou eens buiten de gebaande paden moeten denken, de Waterman rekening houden met iets onverwachts en Vissen: houd je ogen open.

Wat staat jou te wachten deze maand? 

 

Ram: 21 maart - 19 april

Een hoger salaris zou leuk zijn, maar pas op dat je het kind niet met het badwater weggooit. Er zijn meer krachten aan het werk dan jij nu ziet, dus laat het even op z'n beloop. Later in de maand

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden