Horoscoop mei 2020

Ram, onderneem actie als je iets wilt bereiken en Stier, kom voor jezelf op. Tweelingen, het wordt tijd om te laten zien wie je echt bent. Kreeft, haal jezelf niet zo naar beneden en Leeuw, raadpleeg je partner, zij zal waardevolle input hebben. Maagd, hou je grenzen in de gaten en Weegschaal, neem wat afstand. Schorpioen, je zult moeten dealen met die ongezonde relatie en Boogschutter, zorg dat je niet instort. Steenbok, je hoeft je niet overal mee te bemoeien en Waterman, neem de romantiek in je leven eens onder de loep. Vissen, laat je niet teveel meeslepen.

Wat staat jou te wachten deze maand?

 

 

Ram: 21 maart - 19 april

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen, ook al lijkt dat soms zo. Er kan een financiële meevaller in het verschiet liggen, maar daarvoor zal je toch echt

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden