Horoscoop juni 2020

Deze maand worden conflicten op de spits gedreven, relaties en vriendschappen verbroken en illusies doorgeprikt. Het is tijd om aan jezelf te werken, je eigen aannames eens onder de loep te nemen en misschien eens een andere richting te kiezen, want de weg van de minste weerstand loopt vaak niet goed af. Wat wil je echt? Wat zoek je in werk, relaties? Geeft jouw partner je wat je nodig hebt, en ben jij de ware voor haarBlijf dichtbij jezelf en vermijd grote compromissen want jouw verlangen is jouw waarheid, wijk daar niet te veel vanaf.

Lees hier wat je te wachten staat deze maand.

 

 

Ram: 21 maart - 19 april

Het is de hoogste tijd om je eigen aannames eens onder de loep te nemen. Je hebt heus niet altijd 

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

The L word: GEEN S4

Showtime heeft aangegeven The L word Generation Q niet te verlengen voor een nieuw, vierde seizoen. Maar: Er is iets nieuws in de maak!

Lees verder

Als de seks minder wordt

Ik weet dat dat niet waar is, toch spookt het soms door mijn hoofd: 'Ze vindt mij niet meer aantrekkelijk.' We hebben het al vier jaar leuk samen. Wat voel ik eigenlijk zelf?

Lees verder

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden