Horoscoop juni 2020

Deze maand worden conflicten op de spits gedreven, relaties en vriendschappen verbroken en illusies doorgeprikt. Het is tijd om aan jezelf te werken, je eigen aannames eens onder de loep te nemen en misschien eens een andere richting te kiezen, want de weg van de minste weerstand loopt vaak niet goed af. Wat wil je echt? Wat zoek je in werk, relaties? Geeft jouw partner je wat je nodig hebt, en ben jij de ware voor haarBlijf dichtbij jezelf en vermijd grote compromissen want jouw verlangen is jouw waarheid, wijk daar niet te veel vanaf.

Lees hier wat je te wachten staat deze maand.

 

 

Ram: 21 maart - 19 april

Het is de hoogste tijd om je eigen aannames eens onder de loep te nemen. Je hebt heus niet altijd 

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrouwen versieren voor vrouwen

'Het boek dat ik zelf zo graag had willen hebben.' Hoe word je beter in flirten, versieren en daten met vrouwen en hoe word je aantrekkelijkste versie van jezelf? Eline schreef deze praktische gids.

Lees verder

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder

'Lesbisch groentje'

Zou het alleen bij kletsen blijven, misschien een voorzichtige kus, of sta ik binnen een kwartier weer buiten? Uit nieuwsgierigheid ging ik online op zoek naar een seksdate.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden