Horoscoop juli 2020

De boel gaat op de schop. Het is de hoogste tijd om korte metten te maken met constructies waar je ongelukkig van wordt en waar je verder toch geen kant mee op kunt. Werk waar je niet happy bent, ongezonde relaties, ondermijnende vriendschappen, slechte dates die blijven hangen (ook al is ze nog zo mooi)… Haal de bezem door onnodige ballast en neem je gevoel serieus. Loop ondertussen niet té hard van stapel en neem grote beslissingen pas later in de maand, op of rond de nieuwe maan op 20 juli. Houd moed, het wordt allemaal lichter en leuker, maar je moet wel eerst voor jezelf zorgen.

Wat staat jou te wachten? Je leest het hier.

 

 

Ram: 21 maart - 19 april

Je mag het dan allemaal zo goed gepland hebben, bijna niks zal gaan zoals jij wilt deze maand. Dat komt niet door jou, je intenties of je inzet, maar je hebt met meer mensen

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden