Arthouse on demand

Meer dan 700 arthouse-films vind je op on demand-platform CineMember. De films kijk je onbeperkt op je tablet, laptop óf op je tv door te streamen via Airplay of Chromecast en elke week worden er minimaal twee nieuwe titels toegevoegd aan het uitgebreide aanbod.

Binnen dit aanbod vind je ook een mooie selectie LQBTQ+films. Zo zie je Vicky Cristina Barcelona, met Penélope Cruzen Scarlett Johansson, of Una Mujer Fantástica, over de transseksuele Marina. Ook zie je de film Stonewall, waarin je de gebeurtenissen volgt die uitmondden in de Stonewall Riots van 1969, een mijlpaal in de geschiedenis van LGBT-rights en aanleiding voor de allereerste Gay Pride March.

 

 

Als CineMember bekijk je, voor een vast bedrag per maand, alle films onbeperkt en waar je maar wilt. Op de website zoek je gemakkelijk op genre en het aanbod blijft groeien. Wil je geen abonnement? Dan kun je sommige films ook huren: Een kleinere selectie van de allernieuwste films, vaak net uit de bioscoop, vind je hier, zoals nu bijvoorbeeld The Miseducation of Cameron Post en Skate Kitchen, de film die aanleiding was voor de HBO-serie Betty.

Meer over het on demand platform CineMember lees je hier.

 

Zij aan Zij mag 5x een maandabonnement weggeven!

Win! Een maand CineMember!

Speciaal voor Zij aan Zij members! Log in om te zien hoe je kans maakt!

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden