Horoscoop augustus 2020

Augustus wordt een maand van afscheid en loslaten. Een baan kwijtraken of een relatie verbreken kan pijnlijk zijn en hard aankomen, maar verlies van jouw eigenwaarde en zelfvertrouwen is erger. Kies eieren voor je geld, vertrouw erop dat je de juiste mensen op het juiste moment tegenkomt. Waar je vorige maand zelf nog de hand had in het opruimen van overtollige ballast in je leven, heb je daar deze maand minder over te zeggen en kunnen de klappen uit onverwachte hoeken komen. Draag uit waar jij voor staat, leef volgens jouw waarden en vertrouw erop dat het allemaal ergens goed voor is.

Wat staat jou te wachten?

 

Ram: 21 maart - 19 april

Je wilde zo graag, maar nu slaat de twijfel je om het hart. Blijf de koers volgens die je hebt uitgezet, als blijkt dat je toch niet de goede keuze hebt gemaakt zal zich dat vanzelf openbaren. Iets nieuws beginnen is altijd spannend, maar pijnlijk als het je een vriendschap kost.

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden