Horoscoop oktober 2020

Oktober begon op de 1e met een volle maan in het sterrenbeeld Ram en dat kan ervoor zorgen dat sommigen van ons de maand beginnen met een slecht humeur. Toch zijn de brompotten onder ons in staat om dit humeur terzijde te schuiven voor anderen en dat is wat iedereen op dit moment nodig heeft. Op 2 oktober schuift de liefdesgodin Venus op naar het sterrenbeeld Maagd. Maagd is bedachtzaam en toegewijd en dat stimuleert ons om er voor anderen te zijn en om het beste van onszelf te laten zien in relaties. Voor sommigen betekent het zelfs dat we uitgedaagd worden om onze relatie onder een vergrootglas te leggen en te gaan werken aan het verbeteren van die relatie. Misschien moet je haar eens verrassen met een romantisch etentje bij kaarslicht?

Op 16 oktober staat de nieuwe maan in Weegschaal en gaan we nadenken over een betere toekomst waarin we beter samenwerken. Deze intentie blijft als Venus in weegschaal komt te staan. Venus versterkt gevoelens van gelijkwaardigheid en rechtvaardigheid. Als op de 31e de maan opschuift naar de Stier met de altijd sterke wil, dan worden we op de proef gesteld: doordat we alles kunnen verwachten, zullen we open moeten staan voor verandering, zoals ook in de afgelopen maanden. Vertrouw op de positieve werking van de immer liefdevolle Venus.

Wat staat jou nog meer te wachten? Je leest het hier.

 

 

Ram: 21 maart - 19 april

Deze maand is het verstandig om je minder op jezelf te richten en je bezig te houden met welke gevolgen jouw handelen voor anderen heeft. Op welke manier kun je een positievere impact hebben

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden