Horoscoop januari 2021

De maan staat in het flamboyante en vurige teken Leeuw. Dit betekent dat we moeten opletten hoe we overkomen op anderen en dan wordt er niet bedoeld dat je je moet aanpassen om ergens bij te horen. Probeer samen te werken, want dat kan het meeste opleveren. Vertrouw op je intuïtie en sta open voor onverwachte resultaten. Vanaf 2 januari kan het stormachtig worden, want de avontuurlijke Venus staat in het teken Boogschutter en de wilde Mars staat in het teken Ram. Let dus op dat je niet te veel risico neemt in relaties. Een wilde relatie met een overspelige dame die nooit haar vriendin zal verlaten; Wie de schoen past…

Als Mercurius in Waterman komt te staan op 8 januari, dan is het belangrijk meer na te gaan denken over 'ons'. De wereld neigt op dit moment meer naar een collectieve manier van denken dus inclusiviteit propageren zou weleens gehoord kunnen worden.

Op 30 januari gaat Mercurius in tegengestelde richting draaien in het teken Waterman en dat betekent dat actief luisteren naar je omgeving het beste advies is. Je ontdekt wie belangrijk voor je is en wie niet. En soms is het beter iets te laten zoals het is. Als je daarnaast actief aangeeft wat je grenzen zijn, dan zal 2021 een goed jaar voor je worden.

Wat staat jou nog meer te wachten? Je leest het hier.

 

Ram: 21 maart - 19 april

Het jaar 2020 had de focus vooral liggen op carrière en de persoon die je aan het worden bent. Het was zeker niet altijd

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Hoop, ruzie en verlies

'Zij wist wanneer we moesten stoppen, dat talent heb ik nooit gehad.' Dorine (31) is verslaafd aan gokken, verloor haar vriendin en zit tot haar nek in de schulden.

Lees verder

'Damespaden déden iets'

Lesbiennes die zich zichtbaar, met regenboogveters en al, in de openlucht begaven… Er kwamen vaak heftige reacties op de aankondiging van een nieuw Damespad. Rita Zwaan blikt terug.

Lees verder

Boek & Borrel

Welk boek heeft een onuitwisbare indruk op je gemaakt? Welk boek sleepte je vroeger mee in je tas? En wat heeft dit boek betekend in je leven? In gesprek met… Claudia van der Werf.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden