Horoscoop mei 2021

Het wordt beter, echt waar. Maar voor het zover is, is het begin van deze maand bedoeld om te reflecteren: Wat heeft het afgelopen jaar jou gekost en opgeleverd? Bouw voort op het positieve, want je zult vooruit moeten. Probeer de controle los te laten, want je hoeft niet altijd alles te begrijpen. Begrijp wie jij bent, waar je staat en waar jij heen wilt. Dat is uitdaging genoeg.

De nieuwe maan op 11 mei is het startschot voor nieuwe harmonie met jezelf en de wereld om je heen. Vrolijkheid mag, flirten is welkom en wie weet is het tijd om eindelijk samen met haar dat langverwachte terrasje te pakken.

Wat staat jou te wachten deze maand..? Je leest het hier.

 

Ram: 21 maart - 19 april

Jij kunt er zijn voor anderen deze maand, de mensen om je heen hebben jou nodig. In familiekring kan er een conflict op de loer liggen, houd je erbuiten voor zover je kunt. Zorg er vooral voor dat je niet gedwongen wordt een kant

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden