Horoscoop juli 2021

Je doet er goed aan om buiten de gebaande paden te gaan denken. Als er in juni eventuele misverstanden waren, biedt deze maand de ideale astrologische timing om deze problemen op te lossen. Ook worden we in juli aangemoedigd om vriendelijker te zijn naar onszelf en anderen. Ben je bereid om je gedrag te veranderen of te stoppen als het schadelijk is voor degenen voor wie we houden? De komende maand is ook het ideale moment om een dieper niveau van waardering voor onszelf en onze LHBTQ+ gemeenschap te tonen. Het is tenslotte Pride maand!

Maak op 9 juli wat tijd vrij om te ontspannen – misschien kun je eens een lekker lange wandeling met je vriendin. Waardeer je creatieve talenten en kom in contact met je innerlijke kind, dit zal je alleen maar ten goede komen. Maar die zachtheid zal niet alleen op 9 juli te voelen zijn. Op 11 juli is er ruimte voor nog meer liefde. Breng zeker deze dag door met de vrouw van je dromen, of ga op een leuke date! Op 23 juli moet je voorzichtig zijn. Impulsief gedrag kan weleens tot serieuze consequenties leiden, dus pas op met de dingen die je zegt en doet. De belangrijkste boodschap voor de maand juli? Benader het leven met zorg, aandacht en empathie voor anderen en jezelf.

Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

 

Ram: 21 maart - 19 april

Voordat je over je onzekerheden en onderbewuste angsten heen kunt komen, moet je een relatie met je

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

The L word: GEEN S4

Showtime heeft aangegeven The L word Generation Q niet te verlengen voor een nieuw, vierde seizoen. Maar: Er is iets nieuws in de maak!

Lees verder

Als de seks minder wordt

Ik weet dat dat niet waar is, toch spookt het soms door mijn hoofd: 'Ze vindt mij niet meer aantrekkelijk.' We hebben het al vier jaar leuk samen. Wat voel ik eigenlijk zelf?

Lees verder

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden