Horoscoop juli 2021

Je doet er goed aan om buiten de gebaande paden te gaan denken. Als er in juni eventuele misverstanden waren, biedt deze maand de ideale astrologische timing om deze problemen op te lossen. Ook worden we in juli aangemoedigd om vriendelijker te zijn naar onszelf en anderen. Ben je bereid om je gedrag te veranderen of te stoppen als het schadelijk is voor degenen voor wie we houden? De komende maand is ook het ideale moment om een dieper niveau van waardering voor onszelf en onze LHBTQ+ gemeenschap te tonen. Het is tenslotte Pride maand!

Maak op 9 juli wat tijd vrij om te ontspannen – misschien kun je eens een lekker lange wandeling met je vriendin. Waardeer je creatieve talenten en kom in contact met je innerlijke kind, dit zal je alleen maar ten goede komen. Maar die zachtheid zal niet alleen op 9 juli te voelen zijn. Op 11 juli is er ruimte voor nog meer liefde. Breng zeker deze dag door met de vrouw van je dromen, of ga op een leuke date! Op 23 juli moet je voorzichtig zijn. Impulsief gedrag kan weleens tot serieuze consequenties leiden, dus pas op met de dingen die je zegt en doet. De belangrijkste boodschap voor de maand juli? Benader het leven met zorg, aandacht en empathie voor anderen en jezelf.

Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

 

Ram: 21 maart - 19 april

Voordat je over je onzekerheden en onderbewuste angsten heen kunt komen, moet je een relatie met je

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder

Pride met het hele gezin

'Pride is een prachtig evenement waarop je enerzijds de trots op je bijzondere gezin kan tonen en anderzijds kan voelen dat je niet de enige bent met een andere gezinssamenstelling.' >> Leuke winactie!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden