Horoscoop juli 2021

Je doet er goed aan om buiten de gebaande paden te gaan denken. Als er in juni eventuele misverstanden waren, biedt deze maand de ideale astrologische timing om deze problemen op te lossen. Ook worden we in juli aangemoedigd om vriendelijker te zijn naar onszelf en anderen. Ben je bereid om je gedrag te veranderen of te stoppen als het schadelijk is voor degenen voor wie we houden? De komende maand is ook het ideale moment om een dieper niveau van waardering voor onszelf en onze LHBTQ+ gemeenschap te tonen. Het is tenslotte Pride maand!

Maak op 9 juli wat tijd vrij om te ontspannen – misschien kun je eens een lekker lange wandeling met je vriendin. Waardeer je creatieve talenten en kom in contact met je innerlijke kind, dit zal je alleen maar ten goede komen. Maar die zachtheid zal niet alleen op 9 juli te voelen zijn. Op 11 juli is er ruimte voor nog meer liefde. Breng zeker deze dag door met de vrouw van je dromen, of ga op een leuke date! Op 23 juli moet je voorzichtig zijn. Impulsief gedrag kan weleens tot serieuze consequenties leiden, dus pas op met de dingen die je zegt en doet. De belangrijkste boodschap voor de maand juli? Benader het leven met zorg, aandacht en empathie voor anderen en jezelf.

Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

 

Ram: 21 maart - 19 april

Voordat je over je onzekerheden en onderbewuste angsten heen kunt komen, moet je een relatie met je

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Positieve representatie aub

'Ik wil dat er geen enkele film meer gemaakt wordt waarin een vrouw door haar man wordt mishandeld of vermoord omdat ze verliefd wordt op een andere vrouw. Echt – is dat nou zo veel gevraagd?'

Lees verder

Deel jouw ervaringen

Nederland staat bekend als een voortrekker op het punt van LHBTIQ+ acceptatie, maar is dat wel zo? Hoe staat het anno 2021 met de acceptatie en veiligheid van LHBTIQ+'ers? Doe mee!

Lees verder

Ze is gewoon lesbisch

Florence Vos Weeda speelt de rol van Alex: 'Het geeft mij veel vertrouwen in de toekomst als ik zie dat de LHBTQ+ gemeenschap steeds meer gerepresenteerd wordt in series.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden