Horoscoop augustus 2021

In augustus worden we aangemoedigd om na te denken over de verschillende aspecten van ons leven. Deze maand draait vooral om transformatie, het is een tijd om extra stil te staan bij de dingen die jij belangrijk vindt.

Zo zal de volle maan in Waterman later deze maand je de mogelijkheid bieden te ontdekken hoe je vorm kunt geven aan de aspecten in je leven waar jij je het afgelopen jaar voor hebt ingespannen. Probeer je emoties of je ego niet in de weg te laten staan ​​in jouw zoektocht om jezelf te verbeteren. Niet alle veranderingen die augustus met zich meebrengt zullen even leuk zijn, dus wees bereid om af en toe compromissen te sluiten.

Er zullen in augustus verschillende astrologische transformaties plaatsvinden waar je je alvast op kunt verheugen. Als je bijvoorbeeld al tijden een roman wil schrijven over vrouwenliefde, of graag

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder

Kastdeuren en pizza

'Die wijven ook altijd. Op een dag kom je de goeie tegen, geloof mij maar.' Mona was er de hele middag en ook Lisa voegde zich bij het bonte gezelschap. – Fran & The City, deel 9.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden