Horoscoop augustus 2021

In augustus worden we aangemoedigd om na te denken over de verschillende aspecten van ons leven. Deze maand draait vooral om transformatie, het is een tijd om extra stil te staan bij de dingen die jij belangrijk vindt.

Zo zal de volle maan in Waterman later deze maand je de mogelijkheid bieden te ontdekken hoe je vorm kunt geven aan de aspecten in je leven waar jij je het afgelopen jaar voor hebt ingespannen. Probeer je emoties of je ego niet in de weg te laten staan ​​in jouw zoektocht om jezelf te verbeteren. Niet alle veranderingen die augustus met zich meebrengt zullen even leuk zijn, dus wees bereid om af en toe compromissen te sluiten.

Er zullen in augustus verschillende astrologische transformaties plaatsvinden waar je je alvast op kunt verheugen. Als je bijvoorbeeld al tijden een roman wil schrijven over vrouwenliefde, of graag

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrouwen versieren voor vrouwen

'Het boek dat ik zelf zo graag had willen hebben.' Hoe word je beter in flirten, versieren en daten met vrouwen en hoe word je aantrekkelijkste versie van jezelf? Eline schreef deze praktische gids.

Lees verder

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder

'Lesbisch groentje'

Zou het alleen bij kletsen blijven, misschien een voorzichtige kus, of sta ik binnen een kwartier weer buiten? Uit nieuwsgierigheid ging ik online op zoek naar een seksdate.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden