Horoscoop augustus 2021

In augustus worden we aangemoedigd om na te denken over de verschillende aspecten van ons leven. Deze maand draait vooral om transformatie, het is een tijd om extra stil te staan bij de dingen die jij belangrijk vindt.

Zo zal de volle maan in Waterman later deze maand je de mogelijkheid bieden te ontdekken hoe je vorm kunt geven aan de aspecten in je leven waar jij je het afgelopen jaar voor hebt ingespannen. Probeer je emoties of je ego niet in de weg te laten staan ​​in jouw zoektocht om jezelf te verbeteren. Niet alle veranderingen die augustus met zich meebrengt zullen even leuk zijn, dus wees bereid om af en toe compromissen te sluiten.

Er zullen in augustus verschillende astrologische transformaties plaatsvinden waar je je alvast op kunt verheugen. Als je bijvoorbeeld al tijden een roman wil schrijven over vrouwenliefde, of graag

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Boerderij van Dorst

Raven van Dorst trekt zich terug op het platteland om een droom na te jagen: zelfvoorzienend landbouwen. Om zo de wereld een klein beetje mooier te maken. Elke week schieten twee collega's te hulp.

Lees verder

Verslaafd aan de liefde

Codependentie: Een verzameling strategieën die jij jezelf hebt aangeleerd en die je door de jaren heen bent gaan gebruiken om je staande te houden. Deel 1: Relatieverslaving.

Lees verder

Turks, queer en trots

Regiedebuut Ayla Çekin Satijn in première op Nederlands Film Festival: Beş vertelt het verhaal van een Turkse, queer vrouw die bang is niet geaccepteerd te worden door haar gemeenschap.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden