Horoscoop augustus 2021

In augustus worden we aangemoedigd om na te denken over de verschillende aspecten van ons leven. Deze maand draait vooral om transformatie, het is een tijd om extra stil te staan bij de dingen die jij belangrijk vindt.

Zo zal de volle maan in Waterman later deze maand je de mogelijkheid bieden te ontdekken hoe je vorm kunt geven aan de aspecten in je leven waar jij je het afgelopen jaar voor hebt ingespannen. Probeer je emoties of je ego niet in de weg te laten staan ​​in jouw zoektocht om jezelf te verbeteren. Niet alle veranderingen die augustus met zich meebrengt zullen even leuk zijn, dus wees bereid om af en toe compromissen te sluiten.

Er zullen in augustus verschillende astrologische transformaties plaatsvinden waar je je alvast op kunt verheugen. Als je bijvoorbeeld al tijden een roman wil schrijven over vrouwenliefde, of graag

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

The L word: GEEN S4

Showtime heeft aangegeven The L word Generation Q niet te verlengen voor een nieuw, vierde seizoen. Maar: Er is iets nieuws in de maak!

Lees verder

Als de seks minder wordt

Ik weet dat dat niet waar is, toch spookt het soms door mijn hoofd: 'Ze vindt mij niet meer aantrekkelijk.' We hebben het al vier jaar leuk samen. Wat voel ik eigenlijk zelf?

Lees verder

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden