Horoscoop september 2021

Het is alweer september, de maand waarin niet alleen het herfstseizoen aanbreekt, maar ook de tijd van de Weegschaal. Deze maand moedigt ons aan om samen te komen en de mensen te bedanken die ons voortdurend liefhebben en steunen.

De nieuwe maan geeft alle sterrenbeelden de mogelijkheid om opnieuw te beginnen. Door je plannen (eindelijk) verder uit te werken kun je ervoor zorgen dat je goed voorbereid bent op wat je te wachten staat deze maand.

Op 10 september zal liefdesplaneet Venus ervoor zorgen dat jij assertiever en zelfs wat egoïstischer bent. Je wil om beter te presteren op je werk zal toenemen, het is een geweldige maand om je doelen te behalen. Tegelijkertijd geeft september jou de inspiratie om je energie te

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Boerderij van Dorst

Raven van Dorst trekt zich terug op het platteland om een droom na te jagen: zelfvoorzienend landbouwen. Om zo de wereld een klein beetje mooier te maken. Elke week schieten twee collega's te hulp.

Lees verder

Verslaafd aan de liefde

Codependentie: Een verzameling strategieën die jij jezelf hebt aangeleerd en die je door de jaren heen bent gaan gebruiken om je staande te houden. Deel 1: Relatieverslaving.

Lees verder

Turks, queer en trots

Regiedebuut Ayla Çekin Satijn in première op Nederlands Film Festival: Beş vertelt het verhaal van een Turkse, queer vrouw die bang is niet geaccepteerd te worden door haar gemeenschap.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden