Horoscoop september 2021

Het is alweer september, de maand waarin niet alleen het herfstseizoen aanbreekt, maar ook de tijd van de Weegschaal. Deze maand moedigt ons aan om samen te komen en de mensen te bedanken die ons voortdurend liefhebben en steunen.

De nieuwe maan geeft alle sterrenbeelden de mogelijkheid om opnieuw te beginnen. Door je plannen (eindelijk) verder uit te werken kun je ervoor zorgen dat je goed voorbereid bent op wat je te wachten staat deze maand.

Op 10 september zal liefdesplaneet Venus ervoor zorgen dat jij assertiever en zelfs wat egoïstischer bent. Je wil om beter te presteren op je werk zal toenemen, het is een geweldige maand om je doelen te behalen. Tegelijkertijd geeft september jou de inspiratie om je energie te

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

The L word: GEEN S4

Showtime heeft aangegeven The L word Generation Q niet te verlengen voor een nieuw, vierde seizoen. Maar: Er is iets nieuws in de maak!

Lees verder

Als de seks minder wordt

Ik weet dat dat niet waar is, toch spookt het soms door mijn hoofd: 'Ze vindt mij niet meer aantrekkelijk.' We hebben het al vier jaar leuk samen. Wat voel ik eigenlijk zelf?

Lees verder

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden