Horoscoop september 2021

Het is alweer september, de maand waarin niet alleen het herfstseizoen aanbreekt, maar ook de tijd van de Weegschaal. Deze maand moedigt ons aan om samen te komen en de mensen te bedanken die ons voortdurend liefhebben en steunen.

De nieuwe maan geeft alle sterrenbeelden de mogelijkheid om opnieuw te beginnen. Door je plannen (eindelijk) verder uit te werken kun je ervoor zorgen dat je goed voorbereid bent op wat je te wachten staat deze maand.

Op 10 september zal liefdesplaneet Venus ervoor zorgen dat jij assertiever en zelfs wat egoïstischer bent. Je wil om beter te presteren op je werk zal toenemen, het is een geweldige maand om je doelen te behalen. Tegelijkertijd geeft september jou de inspiratie om je energie te

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrouwen versieren voor vrouwen

'Het boek dat ik zelf zo graag had willen hebben.' Hoe word je beter in flirten, versieren en daten met vrouwen en hoe word je aantrekkelijkste versie van jezelf? Eline schreef deze praktische gids.

Lees verder

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder

'Lesbisch groentje'

Zou het alleen bij kletsen blijven, misschien een voorzichtige kus, of sta ik binnen een kwartier weer buiten? Uit nieuwsgierigheid ging ik online op zoek naar een seksdate.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden