Horoscoop november 2021

In november richt jij je focus op het zoeken naar je waarheid. De nieuwe maan in Schorpioen op 4 november zal een ongeduldige, maar onderzoekende toon aan de maand geven, die je zal vragen om wrok en boosheid los te laten zodat je je stress kunt verlichten.

Begin deze maand kun je zin krijgen in een romantisch avontuur of juist roeping voelen om je dierbaren in moeilijke periodes te ondersteunen. Het is een perfecte tijd om te laten zien hoe betrouwbaar jij bent én om de basis van je relaties te versterken.

Probeer je niet te laten meeslepen door drama op 24 november, wanneer Mercurius Boogschutter betreedt. Je zult je meer uitgesproken voelen en het moeilijker vinden om je emoties en woorden te filteren, maar zorg dat je focust op waar het werkelijk om gaat en geef haar het voordeel van de twijfel.

Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

 

Ram: 21 maart - 19 april

Deze maand kun jij nieuwe kansen verwachten om in je toekomst te investeren, Ram. En dat is maar goed ook, want je hebt een zware tijd achter de rug. Je ondervindt nogal wat problemen op relatiegebied. Daar word je nu mee geconfronteerd omdat je geen relatie aan wilde gaan met die vrouw waar je nog steeds zo verliefd op bent. Ooit gehoord van het

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

The L word: GEEN S4

Showtime heeft aangegeven The L word Generation Q niet te verlengen voor een nieuw, vierde seizoen. Maar: Er is iets nieuws in de maak!

Lees verder

Als de seks minder wordt

Ik weet dat dat niet waar is, toch spookt het soms door mijn hoofd: 'Ze vindt mij niet meer aantrekkelijk.' We hebben het al vier jaar leuk samen. Wat voel ik eigenlijk zelf?

Lees verder

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden