Horoscoop november 2021

In november richt jij je focus op het zoeken naar je waarheid. De nieuwe maan in Schorpioen op 4 november zal een ongeduldige, maar onderzoekende toon aan de maand geven, die je zal vragen om wrok en boosheid los te laten zodat je je stress kunt verlichten.

Begin deze maand kun je zin krijgen in een romantisch avontuur of juist roeping voelen om je dierbaren in moeilijke periodes te ondersteunen. Het is een perfecte tijd om te laten zien hoe betrouwbaar jij bent én om de basis van je relaties te versterken.

Probeer je niet te laten meeslepen door drama op 24 november, wanneer Mercurius Boogschutter betreedt. Je zult je meer uitgesproken voelen en het moeilijker vinden om je emoties en woorden te filteren, maar zorg dat je focust op waar het werkelijk om gaat en geef haar het voordeel van de twijfel.

Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

 

Ram: 21 maart - 19 april

Deze maand kun jij nieuwe kansen verwachten om in je toekomst te investeren, Ram. En dat is maar goed ook, want je hebt een zware tijd achter de rug. Je ondervindt nogal wat problemen op relatiegebied. Daar word je nu mee geconfronteerd omdat je geen relatie aan wilde gaan met die vrouw waar je nog steeds zo verliefd op bent. Ooit gehoord van het

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Kannibalisme en Masturbatie

Verwacht het onverwachte: Met deze eerste EP maakt LIONSTORM het persoonlijkste project ooit. Vuige Muis en Skerrie Sterrie touren vanaf nu door Nederland en België.

Lees verder

Vrouwen versieren voor vrouwen

'Het boek dat ik zelf zo graag had willen hebben.' Hoe word je beter in flirten, versieren en daten met vrouwen en hoe word je aantrekkelijkste versie van jezelf? Eline schreef deze praktische gids.

Lees verder

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden