Roos weet raad: Kerstspecial!

Loopt het niet lekker op het gebied van relaties? Heb je vragen die je aan niemand anders durft te stellen? Heb je behoefte aan een onafhankelijk perspectief op jouw kwestie?

Roos weet raad: Kerstspecial!

December, feestmaand, familiemaand. Dat doet toch wat met de onderlinge relaties van geliefden, vrienden, ouders en kinderen. Heb jij die slepende familiereünie nu al tig keer meegemaakt en moet het anders (maar hoe dan), heb je wat te vertellen over je liefdesleven maar weet je niet of het kerstdiner het juiste moment is, wil je je (nieuwe) partner(s) meenemen maar zie je beren op de weg, of hebben jij en je partner hele andere ideeën over hoe de decemberfeesten te vieren? Stuur voor 1 december jouw korte (max 100 woorden) vraag op, en verwacht rond 15 december een quick 'n dirty snelle kerstspecial met vers perspectief op jouw kerstsituatie.

Mail naar: redactie@zijaanzij.nl

In onze relatierubriek 'Roos weet raad' kijkt Roos Reijbroek (relatiecoach @ De Vrije Ruimte) met je mee en beantwoordt jouw vraag. Geen onderwerp is haar te gek; van leeftijdsverschillen tot BDSM, van hechtingsproblemen tot alledaags gekibbel, van consentkwesties tot open relaties, alles wat te maken heeft met relaties kun je bij haar kwijt.

Meer info over Roos en De Vrije Ruimte vind je hier!

 

Lees ook:

 

Blijf op de hoogte!

 

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden