Horoscoop december 2021

Het is alweer december, de maand van Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. De maand van warme chocolademelk, winterwandelingen, glühwein, gezelligheid, samenzijn, lekker eten en cadeaus. Maar december is óók een maand om te reflecteren op het afgelopen jaar, om het ongemak te voelen van alle overweldigende veranderingen die we dit jaar hebben doorgemaakt. Neptunus komt op 1 december tevoorschijn en herstelt het vertrouwen, het optimisme en de creativiteit die je in de loop van het jaar misschien bent kwijtgeraakt. Op 4 december vindt er een zonsverduistering plaats in boogschutter, en dit biedt grote kansen om te groeien op fysiek, intellectueel en spiritueel niveau. Deze dag zal je vragen om de laatste momenten van het jaar zo eerlijk mogelijk te zijn tegen jezelf en anderen. Op 13 december gaat Boogschutter over in Steenbok, dat maakt het makkelijker om je te concentreren op doelen en je onafhankelijk op te stellen. We zullen ons gedwongen voelen om uit je comfortzone te stappen dankzij deze energie. Wees niet te koppig of zelfingenomen, want dat zou weleens tot een ruzie kunnen leiden met een ex, geliefde of een andere belangrijke vrouw, want juist die vrouwelijke energieën staan dan op scherp. Als het jaar ten einde loopt zal de stand van de maan ervoor zorgen dat we onze overtuigingen kunnen vasthouden en onze ambities kunnen gebruiken om nieuwe doelen te bereiken.

Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

 

Ram: 21 maart - 19 april

Je zult deze maand een opwaartse klim maken en dat zal een heel gunstig effect hebben op je liefdesleven en je carrière. In de liefde en in werk maakt het jou sterk en aantrekkelijk. Jij laat anderen zien dat je behoorlijk

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

TranScreen ReWind

Van vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei 2024 viert TranScreen hun 15e verjaardag met een ReWind editie compleet met de beste en meest boeiende films uit hun archief, workshops, een expo en een feest.

Lees verder

Rollercoaster nummer 2

We zaten in de wachtstand. Zenuwslopend. Onze stemming ging op en neer: de ene keer zeker wetend dat het goed ging, de andere keer in zak en as, omdat het niet goed voelde.

Lees verder

Vers leesvoer

'Dat ene boek dat je leven veranderde…' Zij/haar is een verzameling essays over lesbische romans. Ook lees je het debuut van Lara Billie Rense en schreef Nadine Swagerman een nieuw YA- boek.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden