Horoscoop januari 2022

Wat zijn jouw voornemens voor het nieuwe jaar? De nieuwe maan in Steenbok op 2 januari wijst op een hardwerkende, toegewijde en gecontroleerde start van 2022. Dat is dus goed nieuws als je aan de slag wilt met die goeie voornemens. Naast deze nieuwe maan zal januari innovatieve en intellectuele energie brengen die zal helpen bij het maken van goed overwogen beslissingen. Op 14 januari zal de stand van de maan ervoor zorgen dat we heel anders gaan denken over een maatschappelijk probleem van het afgelopen jaar. De volle maan in Kreeft op 17 januari biedt een tweede kans om emotionele hoofdstukken af te sluiten waar je in 2021 nog geen raad mee wist.

Wat staat jou te wachten deze maand? Lees hier je horoscoop!

Waar komt jouw angst om uit je schulp te kruipen vandaan? Doorgrond je diepste gevoelens die ervoor hebben gezorgd dat jij liever niet meer uit je comfortzone treedt. Het Waterman-seizoen begint op 20 januari en brengt een intellectuele focus met zich mee, waardoor we ons meer gaan bezighouden met maatschappelijke kwesties en de sociale  

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Kannibalisme en Masturbatie

Verwacht het onverwachte: Met deze eerste EP maakt LIONSTORM het persoonlijkste project ooit. Vuige Muis en Skerrie Sterrie touren vanaf nu door Nederland en België.

Lees verder

Vrouwen versieren voor vrouwen

'Het boek dat ik zelf zo graag had willen hebben.' Hoe word je beter in flirten, versieren en daten met vrouwen en hoe word je aantrekkelijkste versie van jezelf? Eline schreef deze praktische gids.

Lees verder

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden