Horoscoop januari 2022

Wat zijn jouw voornemens voor het nieuwe jaar? De nieuwe maan in Steenbok op 2 januari wijst op een hardwerkende, toegewijde en gecontroleerde start van 2022. Dat is dus goed nieuws als je aan de slag wilt met die goeie voornemens. Naast deze nieuwe maan zal januari innovatieve en intellectuele energie brengen die zal helpen bij het maken van goed overwogen beslissingen. Op 14 januari zal de stand van de maan ervoor zorgen dat we heel anders gaan denken over een maatschappelijk probleem van het afgelopen jaar. De volle maan in Kreeft op 17 januari biedt een tweede kans om emotionele hoofdstukken af te sluiten waar je in 2021 nog geen raad mee wist.

Wat staat jou te wachten deze maand? Lees hier je horoscoop!

Waar komt jouw angst om uit je schulp te kruipen vandaan? Doorgrond je diepste gevoelens die ervoor hebben gezorgd dat jij liever niet meer uit je comfortzone treedt. Het Waterman-seizoen begint op 20 januari en brengt een intellectuele focus met zich mee, waardoor we ons meer gaan bezighouden met maatschappelijke kwesties en de sociale  

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Girls Who Love Girls

Ontmoeten en verbinden tijdens het Janey Vrouwenfestival Amsterdam, een groots evenement gericht op het vieren van de kracht, diversiteit en solidariteit van vrouwen die van vrouwen houden.

Lees verder

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden