Horoscoop februari 2022

Het is alweer februari, de schrikkelmaand, de maand van Valentijnsdag en van carnaval, maar ook de maand van de…Waterman!

Gebruik je verstand, nu de nieuwe maan je kansen biedt om je dromen, plannen en ideeën een stap verder te brengen. Maar pas wel op, want er ligt verwarring op de loer en Mercurius in retrograde zal nog tot 3 februari roet in het eten gooien. Vanaf dan kun je gaan proberen om je fouten, eventuele miscommunicatie en je wankelende vertrouwen te herstellen. Op 14 februari zal Mercurius Waterman opnieuw binnengaan, maar dan zal dat vooral innovatieve ideeën en meer energie opleveren. Zoek later in de maand een moment om je creatieve talenten te benutten, de volle maan in Leeuw kan jouw talenten in de schijnwerpers zetten als je ervoor open staat. De maan kan trouwens ook een bijzondere liefde uitlichten, dus zorg dat je rond 16 februari bij haar in de buurt bent. 18 februari wordt een zonnige dag, figuurlijk gezien dan, want deze dag luidt het begin in van een nieuw, dromerig en empathisch seizoen. Literatuur, muziek en fantaseren over liefde zullen je helpen te ontsnappen aan het drukke leven.  

Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

 

Ram: 21 maart - 19 april

Jij merkt dat je deze maand meer gepassioneerd bent in zowel je werk als je 

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Gender Queer

Verbannen boek: De graphic novel beschrijft Maia Kobabe's verwarrende ontdekkingstocht naar hun genderidentiteit. Hoe kom je erachter wie je bent als geen enkel label exact past?

Lees verder

Horoscoop april 2023

Vertrouw op feiten en je eigen instinct. Laat je niet teveel wijsmaken door anderen. Verwacht tijdens de zonsverduistering in Ram een nieuwe start. Misschien wel met haar. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Wormmaan

'Een mens is een vat vol tegenstrijdigheden.' Mariken Heitman ontving de Libris Literatuur Prijs voor haar tweede boek: Wormmaan. 'De wereld is in de war, niet Elke, mijn alter ego.' Wij spraken haar.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden