Horoscoop februari 2022

Het is alweer februari, de schrikkelmaand, de maand van Valentijnsdag en van carnaval, maar ook de maand van de…Waterman!

Gebruik je verstand, nu de nieuwe maan je kansen biedt om je dromen, plannen en ideeën een stap verder te brengen. Maar pas wel op, want er ligt verwarring op de loer en Mercurius in retrograde zal nog tot 3 februari roet in het eten gooien. Vanaf dan kun je gaan proberen om je fouten, eventuele miscommunicatie en je wankelende vertrouwen te herstellen. Op 14 februari zal Mercurius Waterman opnieuw binnengaan, maar dan zal dat vooral innovatieve ideeën en meer energie opleveren. Zoek later in de maand een moment om je creatieve talenten te benutten, de volle maan in Leeuw kan jouw talenten in de schijnwerpers zetten als je ervoor open staat. De maan kan trouwens ook een bijzondere liefde uitlichten, dus zorg dat je rond 16 februari bij haar in de buurt bent. 18 februari wordt een zonnige dag, figuurlijk gezien dan, want deze dag luidt het begin in van een nieuw, dromerig en empathisch seizoen. Literatuur, muziek en fantaseren over liefde zullen je helpen te ontsnappen aan het drukke leven.  

Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

 

Ram: 21 maart - 19 april

Jij merkt dat je deze maand meer gepassioneerd bent in zowel je werk als je 

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

X en O in bevolkingscijfers

Statistiek: Waar zijn de intersekse personen en de mensen die zich niet uitsluitend als man of vrouw identificeren? Oproep voor meer aandacht op papier voor mensen die niet passen binnen M of V.

Lees verder

Queer Migrations

Fotograaf Zanyar Aziz portretteerde verschillende LHBTIQ+ mensen in Den Haag om hun verhalen te laten zien en hen een stem te geven. De expositie is te zien vanaf 2 maart in Atrium Stadhuis Den Haag.

Lees verder

De Queer Boekenkast

Je kunt in de meeste boekhandels wel queer boeken vinden, maar wist je dat er in Alkmaar een 100% queer boekhandel is? We gingen langs en spraken oprichter Thomas!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden