Lesbische Liga & ANNE+

Luister jij de Liga…? Op zaterdag 5 februari is het vijfde seizoen van 'De Lesbische Liga Podcast' gestart! De NTR/3FM podcast die zichzelf omschrijft als 'een lesbische clubhuis' won vorig jaar de Dutch Podcast Award in de categorie 'Media & Cultuur' en is nu terug met een gloednieuw seizoen.

De eerste aflevering van seizoen vijf was een terugblik op de queer hoogtepunten van 2021: van het nieuwe bi-icoon Victoria De Angelis op het Songfestival, tot de film ANNE+ en de verloving van Kristen Stewart: make lesbi great again!

We zijn alweer twee zaterdagen verder – wat betekent dat er vandaag een nieuwe podcastaflevering van de Lesbische Liga te beluisteren is, met niemand minder dan Hanna van Vliet en Thorn de Vries te gast!

ANNE+ de film is nu in 190 landen te zien!  Dat vieren we met hoofdrolspelers Hanna van Vliet en Thorn de Vries, die ons meenemen achter de schermen en jullie vragen beantwoorden. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar er zitten logischerwijs spoilers in deze aflevering. [Instagram]

Volg @lesbischeliga via Instagram (als je dat nog niet deed) [hier dus] en reageer daar met de beste drag name voor Anne (in de film) om kans te maken op dit ANNE+ kleed:

 

Over de Lesbische Liga Podcast

In tien nieuwe afleveringen duiken 3FM deejay Vera Siemons en programmamaker Annefleur Schipper om de week in alle lesbische, biseksuele en queer-media om te kijken hoe goed óf hoe slecht het gesteld is met de representatie. Naast het bespreken van een film of serie worden luisteraarsvragen beantwoord, de laatste nieuwtjes besproken én vertellen bekende Nederlanders over hun coming-out en het belang van representatie daarbij.

 

Meer over de Lesbische Liga lees je hier!

 

 

 

 

*

Blijf op de hoogte!

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Horoscoop december 2023

Geniet van elke seconde die je doorbrengt met de vrouw die zoveel gevoelens bij je oproept, ook al heeft jullie relatie misschien een einddatum. – Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Op het Domplein

Genieten met mijn vriendin en onze kleine, van de Pietjes en pepernoten. Ik kijk om me heen en ineens zie ik mezelf op dit plein zo'n tien jaar terug. Flashback naar de zomer van 2013, Roze Zaterdag in Utrecht...

Lees verder

'Extremisme' in Rusland

Het hooggerechtshof in Rusland heeft ingestemd met een verbod op de 'internationale LHBT beweging' en vanaf onmiddellijke ingang wordt de 'organisatie' aangemerkt als extremistisch.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden