Lesbische Liga & ANNE+

Luister jij de Liga…? Op zaterdag 5 februari is het vijfde seizoen van 'De Lesbische Liga Podcast' gestart! De NTR/3FM podcast die zichzelf omschrijft als 'een lesbische clubhuis' won vorig jaar de Dutch Podcast Award in de categorie 'Media & Cultuur' en is nu terug met een gloednieuw seizoen.

De eerste aflevering van seizoen vijf was een terugblik op de queer hoogtepunten van 2021: van het nieuwe bi-icoon Victoria De Angelis op het Songfestival, tot de film ANNE+ en de verloving van Kristen Stewart: make lesbi great again!

We zijn alweer twee zaterdagen verder – wat betekent dat er vandaag een nieuwe podcastaflevering van de Lesbische Liga te beluisteren is, met niemand minder dan Hanna van Vliet en Thorn de Vries te gast!

ANNE+ de film is nu in 190 landen te zien!  Dat vieren we met hoofdrolspelers Hanna van Vliet en Thorn de Vries, die ons meenemen achter de schermen en jullie vragen beantwoorden. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar er zitten logischerwijs spoilers in deze aflevering. [Instagram]

Volg @lesbischeliga via Instagram (als je dat nog niet deed) [hier dus] en reageer daar met de beste drag name voor Anne (in de film) om kans te maken op dit ANNE+ kleed:

 

Over de Lesbische Liga Podcast

In tien nieuwe afleveringen duiken 3FM deejay Vera Siemons en programmamaker Annefleur Schipper om de week in alle lesbische, biseksuele en queer-media om te kijken hoe goed óf hoe slecht het gesteld is met de representatie. Naast het bespreken van een film of serie worden luisteraarsvragen beantwoord, de laatste nieuwtjes besproken én vertellen bekende Nederlanders over hun coming-out en het belang van representatie daarbij.

 

Meer over de Lesbische Liga lees je hier!

 

 

 

 

*

Blijf op de hoogte!

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder

Pride met het hele gezin

'Pride is een prachtig evenement waarop je enerzijds de trots op je bijzondere gezin kan tonen en anderzijds kan voelen dat je niet de enige bent met een andere gezinssamenstelling.' >> Leuke winactie!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden