Lesbische Liga & ANNE+

Luister jij de Liga…? Op zaterdag 5 februari is het vijfde seizoen van 'De Lesbische Liga Podcast' gestart! De NTR/3FM podcast die zichzelf omschrijft als 'een lesbische clubhuis' won vorig jaar de Dutch Podcast Award in de categorie 'Media & Cultuur' en is nu terug met een gloednieuw seizoen.

De eerste aflevering van seizoen vijf was een terugblik op de queer hoogtepunten van 2021: van het nieuwe bi-icoon Victoria De Angelis op het Songfestival, tot de film ANNE+ en de verloving van Kristen Stewart: make lesbi great again!

We zijn alweer twee zaterdagen verder – wat betekent dat er vandaag een nieuwe podcastaflevering van de Lesbische Liga te beluisteren is, met niemand minder dan Hanna van Vliet en Thorn de Vries te gast!

ANNE+ de film is nu in 190 landen te zien!  Dat vieren we met hoofdrolspelers Hanna van Vliet en Thorn de Vries, die ons meenemen achter de schermen en jullie vragen beantwoorden. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar er zitten logischerwijs spoilers in deze aflevering. [Instagram]

Volg @lesbischeliga via Instagram (als je dat nog niet deed) [hier dus] en reageer daar met de beste drag name voor Anne (in de film) om kans te maken op dit ANNE+ kleed:

 

Over de Lesbische Liga Podcast

In tien nieuwe afleveringen duiken 3FM deejay Vera Siemons en programmamaker Annefleur Schipper om de week in alle lesbische, biseksuele en queer-media om te kijken hoe goed óf hoe slecht het gesteld is met de representatie. Naast het bespreken van een film of serie worden luisteraarsvragen beantwoord, de laatste nieuwtjes besproken én vertellen bekende Nederlanders over hun coming-out en het belang van representatie daarbij.

 

Meer over de Lesbische Liga lees je hier!

 

 

 

 

*

Blijf op de hoogte!

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden