Horoscoop maart 2022

Het is maart; de maand waarin een nieuw astrologisch jaar aanbreekt en de lente officieel begint. De klok wordt verzet en we gaan terug naar de zomertijd. Langere dagen en meer licht zijn factoren die voor veel mensen een positieve invloed zullen hebben op hun gemoedstoestand. Wat hebben de sterren jou deze maand te vertellen? 

Maart 2022 begint met een nieuwe maan in Vissen op 2 maart, een maan die de potentie heeft om je wensen laten uitkomen. Het is een maan die emotionele veranderingen teweeg kan brengen die bijdragen aan je hernieuwde optimisme over de toekomst en je dromen. Venus en Mars gaan Waterman binnen op 6 maart en vanaf dan kun je je concentreren op je bredere ambities zonder de hypergevoelige...

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder

Kastdeuren en pizza

'Die wijven ook altijd. Op een dag kom je de goeie tegen, geloof mij maar.' Mona was er de hele middag en ook Lisa voegde zich bij het bonte gezelschap. – Fran & The City, deel 9.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden