Horoscoop maart 2022

Het is maart; de maand waarin een nieuw astrologisch jaar aanbreekt en de lente officieel begint. De klok wordt verzet en we gaan terug naar de zomertijd. Langere dagen en meer licht zijn factoren die voor veel mensen een positieve invloed zullen hebben op hun gemoedstoestand. Wat hebben de sterren jou deze maand te vertellen? 

Maart 2022 begint met een nieuwe maan in Vissen op 2 maart, een maan die de potentie heeft om je wensen laten uitkomen. Het is een maan die emotionele veranderingen teweeg kan brengen die bijdragen aan je hernieuwde optimisme over de toekomst en je dromen. Venus en Mars gaan Waterman binnen op 6 maart en vanaf dan kun je je concentreren op je bredere ambities zonder de hypergevoelige...

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Gender Queer

Verbannen boek: De graphic novel beschrijft Maia Kobabe's verwarrende ontdekkingstocht naar hun genderidentiteit. Hoe kom je erachter wie je bent als geen enkel label exact past?

Lees verder

Horoscoop april 2023

Vertrouw op feiten en je eigen instinct. Laat je niet teveel wijsmaken door anderen. Verwacht tijdens de zonsverduistering in Ram een nieuwe start. Misschien wel met haar. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Wormmaan

'Een mens is een vat vol tegenstrijdigheden.' Mariken Heitman ontving de Libris Literatuur Prijs voor haar tweede boek: Wormmaan. 'De wereld is in de war, niet Elke, mijn alter ego.' Wij spraken haar.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden