Horoscoop maart 2022

Het is maart; de maand waarin een nieuw astrologisch jaar aanbreekt en de lente officieel begint. De klok wordt verzet en we gaan terug naar de zomertijd. Langere dagen en meer licht zijn factoren die voor veel mensen een positieve invloed zullen hebben op hun gemoedstoestand. Wat hebben de sterren jou deze maand te vertellen? 

Maart 2022 begint met een nieuwe maan in Vissen op 2 maart, een maan die de potentie heeft om je wensen laten uitkomen. Het is een maan die emotionele veranderingen teweeg kan brengen die bijdragen aan je hernieuwde optimisme over de toekomst en je dromen. Venus en Mars gaan Waterman binnen op 6 maart en vanaf dan kun je je concentreren op je bredere ambities zonder de hypergevoelige...

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Rapport over biseksualiteit

Opvallende resultaten in 'Intersections', het eerste rapport specifiek over biseksualiteit. Samen met Barbara Oud, directeur van Stichting Bi+ Nederland, nemen we de resultaten door.

Lees verder

Paarse Vrijdag 2023

All Day Every Day: Op 8 december is het Paarse Vrijdag, dé GSA-actiedag waarop de hele school steun en respect voor sekse, gender, en seksuele diversiteit laat zien door paars te dragen. Wij spraken docent Djoeke!

Lees verder

Horoscoop december 2023

Geniet van elke seconde die je doorbrengt met de vrouw die zoveel gevoelens bij je oproept, ook al heeft jullie relatie misschien een einddatum. – Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden