Horoscoop april 2022

April wordt een drukke maand en je zult behoorlijk op de proef worden gesteld. Waar je de maand zelfverzekerd en impulsief begint, moet je de rest van april een beetje op je tellen gaan passen. Het is natuurlijk goed om jezelf te motiveren, maar vermijd het maken van beslissingen als je ook maar iets van twijfel voelt. Venus zal op 5 april de sentimentele Vissen binnengaan en je aanmoedigen om je gevoelens en fantasieën te uiten. Gesprekken met je dierbaren kunnen voor frustratie zorgen op 10 april, wanneer Mercurius de geaarde Stier passeert. Luisteren in plaats van praten is op deze dag de beste manier om eventuele ruzies te voorkomen.

Op 14 april zal de strijdlustige Mars met geweld Vissen binnenstormen, waardoor je

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De juiste balans

In zo'n 95 procent van de gevallen gaan we ervoor en blijven we elkaars handen vasthouden. En heel, heel af en toe laten we toch maar los en kiezen we voor veiligheid.

Lees verder

Angst en censuur in Hongarije

Amnesty International concludeert dat de propagandawet een grote impact heeft: het beperkt de vrijheid van meningsuiting, leidt tot zelfcensuur en zorgt voor meer discriminatie.

Lees verder

Feelgood met een boodschap

Olga Ponjee schreef de erotische queerserie Oneindig, over mensen die kracht leren vinden in juist datgene wat ze anders maakt. 'Maatschappelijke vraagstukken combineer ik graag met fantasie.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden