Horoscoop april 2022

April wordt een drukke maand en je zult behoorlijk op de proef worden gesteld. Waar je de maand zelfverzekerd en impulsief begint, moet je de rest van april een beetje op je tellen gaan passen. Het is natuurlijk goed om jezelf te motiveren, maar vermijd het maken van beslissingen als je ook maar iets van twijfel voelt. Venus zal op 5 april de sentimentele Vissen binnengaan en je aanmoedigen om je gevoelens en fantasieën te uiten. Gesprekken met je dierbaren kunnen voor frustratie zorgen op 10 april, wanneer Mercurius de geaarde Stier passeert. Luisteren in plaats van praten is op deze dag de beste manier om eventuele ruzies te voorkomen.

Op 14 april zal de strijdlustige Mars met geweld Vissen binnenstormen, waardoor je

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

The L word: GEEN S4

Showtime heeft aangegeven The L word Generation Q niet te verlengen voor een nieuw, vierde seizoen. Maar: Er is iets nieuws in de maak!

Lees verder

Als de seks minder wordt

Ik weet dat dat niet waar is, toch spookt het soms door mijn hoofd: 'Ze vindt mij niet meer aantrekkelijk.' We hebben het al vier jaar leuk samen. Wat voel ik eigenlijk zelf?

Lees verder

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden