Horoscoop april 2022

April wordt een drukke maand en je zult behoorlijk op de proef worden gesteld. Waar je de maand zelfverzekerd en impulsief begint, moet je de rest van april een beetje op je tellen gaan passen. Het is natuurlijk goed om jezelf te motiveren, maar vermijd het maken van beslissingen als je ook maar iets van twijfel voelt. Venus zal op 5 april de sentimentele Vissen binnengaan en je aanmoedigen om je gevoelens en fantasieën te uiten. Gesprekken met je dierbaren kunnen voor frustratie zorgen op 10 april, wanneer Mercurius de geaarde Stier passeert. Luisteren in plaats van praten is op deze dag de beste manier om eventuele ruzies te voorkomen.

Op 14 april zal de strijdlustige Mars met geweld Vissen binnenstormen, waardoor je

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder

'Lesbisch groentje'

Zou het alleen bij kletsen blijven, misschien een voorzichtige kus, of sta ik binnen een kwartier weer buiten? Uit nieuwsgierigheid ging ik online op zoek naar een seksdate.

Lees verder

Roze voetbalfans

Op TV: De serie De roze supporters volgt in vier afleveringen een aantal voetbalfans in hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen. Te zien vanaf maandag 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden