Een moment voor mij

Op vrijdag 8 april liet de 21-jarige queer zangeres Jasha Eliane haar nieuwste videoclip 'Een moment voor mij' in première gaan in het Ketelhuis in Amsterdam. Samen met een geheel queer team is deze videoclip, die gaat over 'toxic' relaties, tot stand gekomen. 'Een moment voor mij' is het tweede nummer op Jasha's EP, 'Verlangend Verdwaald,' die op 27 mei uitkomt. Donya en Romy van Zij aan Zij waren bij de première van de videoclip!   

De première duurde een half uurtje, daarna was er de mogelijkheid om vragen te stellen aan Jasha en de rest van de crew, vond er een heuse signeersessie plaats (!) en was er de gelegenheid om een drankje te doen in het Ketelhuis.

De clip! Een moment voor mij: Veel emoties in een liefdesrelatie tussen twee vrouwen, van liefde tot ruzie tot verdriet tot vreugde, gefilmd in het mooie Amsterdam.

 

Welke scene vonden van de videoclip vonden jullie het leukst?

Het filmen van de ruzie in de keuken vonden we het leukste. Sanne Hulscher, onze regisseur, riep tijdens het filmen van deze scène: 'Ga lekker schreeuwen, wees lekker boos, gooi dingen naar elkaar!' Alles was goed. Sowieso vond ik

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder

'Lesbisch groentje'

Zou het alleen bij kletsen blijven, misschien een voorzichtige kus, of sta ik binnen een kwartier weer buiten? Uit nieuwsgierigheid ging ik online op zoek naar een seksdate.

Lees verder

Roze voetbalfans

Op TV: De serie De roze supporters volgt in vier afleveringen een aantal voetbalfans in hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen. Te zien vanaf maandag 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden