Een moment voor mij

Op vrijdag 8 april liet de 21-jarige queer zangeres Jasha Eliane haar nieuwste videoclip 'Een moment voor mij' in première gaan in het Ketelhuis in Amsterdam. Samen met een geheel queer team is deze videoclip, die gaat over 'toxic' relaties, tot stand gekomen. 'Een moment voor mij' is het tweede nummer op Jasha's EP, 'Verlangend Verdwaald,' die op 27 mei uitkomt. Donya en Romy van Zij aan Zij waren bij de première van de videoclip!   

De première duurde een half uurtje, daarna was er de mogelijkheid om vragen te stellen aan Jasha en de rest van de crew, vond er een heuse signeersessie plaats (!) en was er de gelegenheid om een drankje te doen in het Ketelhuis.

De clip! Een moment voor mij: Veel emoties in een liefdesrelatie tussen twee vrouwen, van liefde tot ruzie tot verdriet tot vreugde, gefilmd in het mooie Amsterdam.

 

Welke scene vonden van de videoclip vonden jullie het leukst?

Het filmen van de ruzie in de keuken vonden we het leukste. Sanne Hulscher, onze regisseur, riep tijdens het filmen van deze scène: 'Ga lekker schreeuwen, wees lekker boos, gooi dingen naar elkaar!' Alles was goed. Sowieso vond ik

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden