Nieuwsberichten van Romy Verroen

Alleen maar liefde

Roos Blufpand maakt muziek die bijdraagt aan een liefdevollere wereld. Een wereld zonder racisme en discriminatie met gelijke kansen voor mannen en vrouwen. Wij spraken haar!

Lees verder

Heb je zin om te zoenen?

'De liefde is te leuk en belangrijk om aan het toeval over te laten.' Wij gingen in gesprek met Eline Zegers over haar boek Vrouwen versieren voor vrouwen.

Lees verder

Vrouw vindt vrouw

Extra hulp inschakelen tijdens het daten? Jolanda strooit graag wat liefde op je pad. Ze heeft al 15 jaar ervaring in relatiebemiddeling exclusief voor lesbische vrouwen.

Lees verder

Klaar met hokjes

Er is meer dan alleen hetero en homo. We barsten uit onze hokjes, maar is de wereld hier wel klaar voor? De hele wereld zou (S)EXPERIMENT van Kirsten van Teijn moeten zien!

Lees verder

ANNE+ Love Boat

Speeddaten op het water! De liefde vieren in alle vormen op één van de pontjes bij Amsterdam CS: Afgelopen weekend was de wereldwijde lancering van ANNE+ op Netflix.

Lees verder

Hindostaans & Queer

Zichtbaar mét trots: We spraken vier powervrouwen over hun energieke strijdkracht, coming-out, religie en taboes. Samen strijden zij voor samenhorigheid en zichtbaarheid binnen én buiten de Hindostaanse gemeenschap.

Lees verder

In gesprek met LHBTI-ouderen

Niet iedereen is hetero: Het Nationaal Ouderenfonds lanceerde een lespakket vol verhalen van LHBTI-ouderen voor studenten die later in de zorg gaan werken.

Lees verder

Enerverend en verrijkend

C. en B. hebben een polygame relatie. 'Mijn intentie is om iets voor langere termijn op te bouwen. Ik hoop dat dit ooit kan; een vriendin die hier een paar dagen per week samen met ons is.'

Lees verder

Kaarten zonder gender

'Simpelweg door de mens uit het concept te halen, voelt iedereen zich inclusief.' Indy Mellink (23) ontwikkelde genderneutrale speelkaarten en ze vliegen de wereld over.

Lees verder