Sekscursus

Online cursus: Voor alle vrouwen zonder lesbische seks ervaring én voor vrouwen die meer willen dan het standaard seks riedeltje met hun vriendin: Als je zekerder wil worden over lesbische seks met een vrouw of je seksleven wilt verdiepen, dan ontdek je nu hoe dat kan.

Deze week kwam de eerste online lesbische cursus 'Upgrade je lesbische seksleven' uit. Deze cursus is gecreëerd door Diana Arkeveld, geaardheidscoach. De cursus laat stap voor stap zien hoe je meer zelfvertrouwen in bed kunt krijgen en leert je alles over lesbische seks. Precies wat jij als lesbische of biseksuele vrouw wilt weten, aldus Diana.

 

De online cursus is er zowel voor vrouwen die later uit de kast zijn gekomen en nog niet zoveel ervaring hebben met een vrouw als voor vrouwen die in een lesbische relatie zitten maar de spanning en plezier een beetje verloren is.

De cursus is opgebouwd met zowel tekst als instructievideo's. Geen porno-achtige praktijken, maar gewoon heldere uitleg. Deze cursus maakt je seksueel vrijer. Je zal merken dat je na het volgen van de lessen nu wel gemakkelijk over seks kan praten. Met jezelf. Met je partner. Met je date. Je weet straks wat je kunt doen om je partner grandioos te verwennen. Je voelt je zekerder in bed omdat je weet wat je kunt doen. En je durft aan te geven wat jij wilt en lekker vindt. Ga voor de best mogelijke lesbische seks, gewoon omdat het kan én fijn is.

De cursus vind je > hier < op de website van Diana: Vrouw uit de kast.

 

Zij aan Zij members: Log in voor een speciale korting!

Tot en met 1 juli 2022 krijgen Zij aan Zij lezers een korting van 25,- euro op

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Pathé Pride Night: Justine

Win kaarten voor de film! Justine is een jonge, intelligente vrouw, met sterke hang naar zelfdestructie. Op dag ontmoet ze Rachel en alles wordt anders. Durft Justine hoop te hebben op geluk..?

Lees verder

Lesbian Pulp & Queer Joy

Renée van Marissing gaat speciaal voor de gloednieuwe lesbiqueer uitgeverij Velvet Publishers het eerste deel in de Lesbian Pulp serie schrijven. De launch party was vrijdag en de crowdfunding is los!

Lees verder

Vertrouwen en de waarheid

Ik voel mij het beste als Charlotte zo eerlijk en open mogelijk is, maar het was wel even slikken. Ze sprak de - tot dan toe exclusieve - woorden uit naar haar andere vriendin: Ik hou van jou.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden