Sekscursus

Online cursus: Voor alle vrouwen zonder lesbische seks ervaring én voor vrouwen die meer willen dan het standaard seks riedeltje met hun vriendin: Als je zekerder wil worden over lesbische seks met een vrouw of je seksleven wilt verdiepen, dan ontdek je nu hoe dat kan.

Deze week kwam de eerste online lesbische cursus 'Upgrade je lesbische seksleven' uit. Deze cursus is gecreëerd door Diana Arkeveld, geaardheidscoach. De cursus laat stap voor stap zien hoe je meer zelfvertrouwen in bed kunt krijgen en leert je alles over lesbische seks. Precies wat jij als lesbische of biseksuele vrouw wilt weten, aldus Diana.

 

De online cursus is er zowel voor vrouwen die later uit de kast zijn gekomen en nog niet zoveel ervaring hebben met een vrouw als voor vrouwen die in een lesbische relatie zitten maar de spanning en plezier een beetje verloren is.

De cursus is opgebouwd met zowel tekst als instructievideo's. Geen porno-achtige praktijken, maar gewoon heldere uitleg. Deze cursus maakt je seksueel vrijer. Je zal merken dat je na het volgen van de lessen nu wel gemakkelijk over seks kan praten. Met jezelf. Met je partner. Met je date. Je weet straks wat je kunt doen om je partner grandioos te verwennen. Je voelt je zekerder in bed omdat je weet wat je kunt doen. En je durft aan te geven wat jij wilt en lekker vindt. Ga voor de best mogelijke lesbische seks, gewoon omdat het kan én fijn is.

De cursus vind je > hier < op de website van Diana: Vrouw uit de kast.

 

Zij aan Zij members: Log in voor een speciale korting!

Tot en met 1 juli 2022 krijgen Zij aan Zij lezers een korting van 25,- euro op

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Regenboogdagen Enschede

PrideWalk Twente, Queer Arts, symposium Th!nk with Pride, theater, karaoke, Queer night en een ontbijt: Bomvol programma tijdens de Regenboogdagen in Enschede en Hengelo.

Lees verder

Oudejaarsconference 2022

Claudia de Breij verzorgt dit jaar weer de Oudejaarsconference: De try-outs zijn begonnen en de voorstelling is vanaf nu al te zien in theaters door heel Nederland. Een voorproefje!

Lees verder

Bodytalk bestaat 35 jaar

Jubileum: Bodytalk in Utrecht werd 27 februari 1987 geopend door Feibe Zweers. Anno 2022 is Bodytalk nog steeds een belangrijk onderdeel van het gay uitgaansleven in Utrecht.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden