Sort Of

Sabi Mehboob is een genderfluide millennial met verschillende identiteiten: van sexy barkeeper bij een LHGBTQIA+ boekenwinkel met bar, tot de oppas van de kinderen van een hipsterfamilie. Wanneer Sabi's beste vriend 7ven Sabi een kans aanbiedt om in Berlijn te wonen, komt Sabi voor een moeilijke keuze te staan. De achtdelige dramakomedieserie Sort Of volgt Sabi op een tumultueuze weg naar zelfontdekking en zelfacceptatie.

De Canadese serie Sort Of is gemaakt door Bilal Baig (Acha Bacha) en Fab Fillippo (Save Me). Sabi Mehboob, een genderfluide millennial en jongste kind in een grote Pakistaanse familie, voelt dat diens leven op losse schroeven komt te staan. Daarom klinkt het ook als het perfecte aanbod wanneer Sabi's beste vriend 7ven aanbiedt om naar 'de queerste plek in het heelal' te verhuizen: Berlijn. Na een serieus fietsongeluk van de moeder van Sabi's oppasgezin, die hierna in een coma raakt, besluit Sabi voor de kinderen te zorgen. Krijgt Sabi spijt van de keuze? Sort Of.

 

Sort Of zie je vanaf donderdag 12 mei om 23.15 uur op VPRO, NPO 3

vpro.nl/sortof

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden