Horoscoop mei 2022

Zelfontdekking en voorrang geven aan je eigen behoeften: twee belangrijke thema's deze maand. Venus, de planeet van eigenwaarde en genegenheid, zal je begin mei aanmoedigen om nieuwe romantische affaires te beginnen. Je voelt je mooi en zelfverzekerd, jouw aantrekkingskracht is haar ook niet ontgaan dus maak je move. Later in de maand wordt je analytische kant aangewakkerd en begin je te twijfelen aan de keuzes die je eerder hebt gemaakt. Zodra Jupiter meer invloed krijgt op jouw gemoedstoestand en je je sterker voelt om knopen door te hakken, zul je positieve resultaten zien in zowel je carrière als in je privéleven.

Zet je schrap voor 16 mei, wanneer de maansverduistering in Schorpioen jou uitdaagt om pijnlijke om pijnlijke herinneringen uit het verleden voor

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Pathé Pride Night: Justine

Win kaarten voor de film! Justine is een jonge, intelligente vrouw, met sterke hang naar zelfdestructie. Op dag ontmoet ze Rachel en alles wordt anders. Durft Justine hoop te hebben op geluk..?

Lees verder

Lesbian Pulp & Queer Joy

Renée van Marissing gaat speciaal voor de gloednieuwe lesbiqueer uitgeverij Velvet Publishers het eerste deel in de Lesbian Pulp serie schrijven. De launch party was vrijdag en de crowdfunding is los!

Lees verder

Vertrouwen en de waarheid

Ik voel mij het beste als Charlotte zo eerlijk en open mogelijk is, maar het was wel even slikken. Ze sprak de - tot dan toe exclusieve - woorden uit naar haar andere vriendin: Ik hou van jou.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden