Horoscoop mei 2022

Zelfontdekking en voorrang geven aan je eigen behoeften: twee belangrijke thema's deze maand. Venus, de planeet van eigenwaarde en genegenheid, zal je begin mei aanmoedigen om nieuwe romantische affaires te beginnen. Je voelt je mooi en zelfverzekerd, jouw aantrekkingskracht is haar ook niet ontgaan dus maak je move. Later in de maand wordt je analytische kant aangewakkerd en begin je te twijfelen aan de keuzes die je eerder hebt gemaakt. Zodra Jupiter meer invloed krijgt op jouw gemoedstoestand en je je sterker voelt om knopen door te hakken, zul je positieve resultaten zien in zowel je carrière als in je privéleven.

Zet je schrap voor 16 mei, wanneer de maansverduistering in Schorpioen jou uitdaagt om pijnlijke om pijnlijke herinneringen uit het verleden voor

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

The L word: GEEN S4

Showtime heeft aangegeven The L word Generation Q niet te verlengen voor een nieuw, vierde seizoen. Maar: Er is iets nieuws in de maak!

Lees verder

Als de seks minder wordt

Ik weet dat dat niet waar is, toch spookt het soms door mijn hoofd: 'Ze vindt mij niet meer aantrekkelijk.' We hebben het al vier jaar leuk samen. Wat voel ik eigenlijk zelf?

Lees verder

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden