Horoscoop mei 2022

Zelfontdekking en voorrang geven aan je eigen behoeften: twee belangrijke thema's deze maand. Venus, de planeet van eigenwaarde en genegenheid, zal je begin mei aanmoedigen om nieuwe romantische affaires te beginnen. Je voelt je mooi en zelfverzekerd, jouw aantrekkingskracht is haar ook niet ontgaan dus maak je move. Later in de maand wordt je analytische kant aangewakkerd en begin je te twijfelen aan de keuzes die je eerder hebt gemaakt. Zodra Jupiter meer invloed krijgt op jouw gemoedstoestand en je je sterker voelt om knopen door te hakken, zul je positieve resultaten zien in zowel je carrière als in je privéleven.

Zet je schrap voor 16 mei, wanneer de maansverduistering in Schorpioen jou uitdaagt om pijnlijke om pijnlijke herinneringen uit het verleden voor

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder

'Lesbisch groentje'

Zou het alleen bij kletsen blijven, misschien een voorzichtige kus, of sta ik binnen een kwartier weer buiten? Uit nieuwsgierigheid ging ik online op zoek naar een seksdate.

Lees verder

Roze voetbalfans

Op TV: De serie De roze supporters volgt in vier afleveringen een aantal voetbalfans in hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen. Te zien vanaf maandag 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden