Horoscoop juni 2022

Het is juni! Zorg dat je deze maand veel tijd buiten doorbrengt om van het zomerse zonnetje te genieten. Blijf optimistisch, neem de realiteit niet te zwaarmoedig op. De eerste dagen van deze maand zijn erg geschikt om plannen die je eerder maakte, of ideeën die je had, nieuw leven in te blazen. Saturnus, de planeet van discipline en verantwoordelijkheid, maakt dat je je afvraagt of je wel goed bezig bent, maar zorg ervoor dat het kind in jezelf de ruimte blijft krijgen, want deze maand draait om balans.

Later in de maand krijgt de nieuwsgierige Tweelingen de overhand en kunnen we ons beter uitdrukken en daardoor de juiste vragen stellen. Komt dat even mooi uit als je dan een eerste date hebt: Spreek met haar af vóór de volle maan op 14 juni. Die maan in Boogschutter geeft je de mogelijkheid om alles van een afstandje te kunnen zien, zorg er wel voor dat je alle informatie hebt en niet teveel lege plekken opvult met je eigen fantasie. Dat gezegd hebbende: Herinner jezelf eraan dat jij controle hebt over de

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden