Horoscoop juni 2022

Het is juni! Zorg dat je deze maand veel tijd buiten doorbrengt om van het zomerse zonnetje te genieten. Blijf optimistisch, neem de realiteit niet te zwaarmoedig op. De eerste dagen van deze maand zijn erg geschikt om plannen die je eerder maakte, of ideeën die je had, nieuw leven in te blazen. Saturnus, de planeet van discipline en verantwoordelijkheid, maakt dat je je afvraagt of je wel goed bezig bent, maar zorg ervoor dat het kind in jezelf de ruimte blijft krijgen, want deze maand draait om balans.

Later in de maand krijgt de nieuwsgierige Tweelingen de overhand en kunnen we ons beter uitdrukken en daardoor de juiste vragen stellen. Komt dat even mooi uit als je dan een eerste date hebt: Spreek met haar af vóór de volle maan op 14 juni. Die maan in Boogschutter geeft je de mogelijkheid om alles van een afstandje te kunnen zien, zorg er wel voor dat je alle informatie hebt en niet teveel lege plekken opvult met je eigen fantasie. Dat gezegd hebbende: Herinner jezelf eraan dat jij controle hebt over de

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Let's talk about sex

De liefde in Japan, gendergelijkheid in IJsland, Thailand een paradijs voor transgenders..? Lieve Blancquaert reist de wereld rond om zicht te krijgen op hoe de wereld seksualiteit beleeft.

Lees verder

Discriminerend geweld

COC Nederland is blij met een wetsvoorstel dat hogere straffen stelt op discriminerend geweld. 'Geweld om wie je bent is niet alleen een klap in je gezicht, maar ook een kras op je ziel.'

Lees verder

Come Alive

Expositie waarin kunstenaars erotiek op een vernieuwende manier benaderen, bedoeld om je te laten transformeren en mee te laten voeren langs fantasieën, openbaringen en onthullingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden