Horoscoop juni 2022

Het is juni! Zorg dat je deze maand veel tijd buiten doorbrengt om van het zomerse zonnetje te genieten. Blijf optimistisch, neem de realiteit niet te zwaarmoedig op. De eerste dagen van deze maand zijn erg geschikt om plannen die je eerder maakte, of ideeën die je had, nieuw leven in te blazen. Saturnus, de planeet van discipline en verantwoordelijkheid, maakt dat je je afvraagt of je wel goed bezig bent, maar zorg ervoor dat het kind in jezelf de ruimte blijft krijgen, want deze maand draait om balans.

Later in de maand krijgt de nieuwsgierige Tweelingen de overhand en kunnen we ons beter uitdrukken en daardoor de juiste vragen stellen. Komt dat even mooi uit als je dan een eerste date hebt: Spreek met haar af vóór de volle maan op 14 juni. Die maan in Boogschutter geeft je de mogelijkheid om alles van een afstandje te kunnen zien, zorg er wel voor dat je alle informatie hebt en niet teveel lege plekken opvult met je eigen fantasie. Dat gezegd hebbende: Herinner jezelf eraan dat jij controle hebt over de

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De juiste balans

In zo'n 95 procent van de gevallen gaan we ervoor en blijven we elkaars handen vasthouden. En heel, heel af en toe laten we toch maar los en kiezen we voor veiligheid.

Lees verder

Angst en censuur in Hongarije

Amnesty International concludeert dat de propagandawet een grote impact heeft: het beperkt de vrijheid van meningsuiting, leidt tot zelfcensuur en zorgt voor meer discriminatie.

Lees verder

Feelgood met een boodschap

Olga Ponjee schreef de erotische queerserie Oneindig, over mensen die kracht leren vinden in juist datgene wat ze anders maakt. 'Maatschappelijke vraagstukken combineer ik graag met fantasie.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden