Horoscoop juni 2022

Het is juni! Zorg dat je deze maand veel tijd buiten doorbrengt om van het zomerse zonnetje te genieten. Blijf optimistisch, neem de realiteit niet te zwaarmoedig op. De eerste dagen van deze maand zijn erg geschikt om plannen die je eerder maakte, of ideeën die je had, nieuw leven in te blazen. Saturnus, de planeet van discipline en verantwoordelijkheid, maakt dat je je afvraagt of je wel goed bezig bent, maar zorg ervoor dat het kind in jezelf de ruimte blijft krijgen, want deze maand draait om balans.

Later in de maand krijgt de nieuwsgierige Tweelingen de overhand en kunnen we ons beter uitdrukken en daardoor de juiste vragen stellen. Komt dat even mooi uit als je dan een eerste date hebt: Spreek met haar af vóór de volle maan op 14 juni. Die maan in Boogschutter geeft je de mogelijkheid om alles van een afstandje te kunnen zien, zorg er wel voor dat je alle informatie hebt en niet teveel lege plekken opvult met je eigen fantasie. Dat gezegd hebbende: Herinner jezelf eraan dat jij controle hebt over de

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

The L word: GEEN S4

Showtime heeft aangegeven The L word Generation Q niet te verlengen voor een nieuw, vierde seizoen. Maar: Er is iets nieuws in de maak!

Lees verder

Als de seks minder wordt

Ik weet dat dat niet waar is, toch spookt het soms door mijn hoofd: 'Ze vindt mij niet meer aantrekkelijk.' We hebben het al vier jaar leuk samen. Wat voel ik eigenlijk zelf?

Lees verder

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden