Horoscoop juli 2022

Met nog een zomer vol Pride-events voor de boeg vieren we dat liefde voor iedereen is. Ook volgens de sterren staat juli in het teken van de liefde. Je zal de maand op een emotionele manier beginnen en je wordt aangemoedigd om meer te gaan handelen naar je gevoel in plaats van je verstand. Je algehele motivatie kan iets afzwakken, maar dat betekent wel dat je je meer kunt gaan richten op de voortgang van je al bestaande plannen. Als de volle maan verschijnt in de ambitieuze steenbok op 13 juli, zul je eindelijk het doel of de mijlpaal bereiken waar je het hele jaar al zo hard aan hebt gewerkt.

Op 17 juli zal de zachte energie van Venus in Kreeft jouw behoefte aan intimiteit en het koesteren van verbinding vergroten, maar let erop dat je jaloerse gevoelens niet de kop op gaan steken. Onbereikbare vrouwen kunnen intrigerend zijn omdat je hunkert naar die spanning en uitdaging in je liefdesleven, maar wees voorzichtig en probeer

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden