Horoscoop juli 2022

Met nog een zomer vol Pride-events voor de boeg vieren we dat liefde voor iedereen is. Ook volgens de sterren staat juli in het teken van de liefde. Je zal de maand op een emotionele manier beginnen en je wordt aangemoedigd om meer te gaan handelen naar je gevoel in plaats van je verstand. Je algehele motivatie kan iets afzwakken, maar dat betekent wel dat je je meer kunt gaan richten op de voortgang van je al bestaande plannen. Als de volle maan verschijnt in de ambitieuze steenbok op 13 juli, zul je eindelijk het doel of de mijlpaal bereiken waar je het hele jaar al zo hard aan hebt gewerkt.

Op 17 juli zal de zachte energie van Venus in Kreeft jouw behoefte aan intimiteit en het koesteren van verbinding vergroten, maar let erop dat je jaloerse gevoelens niet de kop op gaan steken. Onbereikbare vrouwen kunnen intrigerend zijn omdat je hunkert naar die spanning en uitdaging in je liefdesleven, maar wees voorzichtig en probeer

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder

Afscheid

Inseminatiepoging drie was raak, maar na twee maanden bleek het kindje niet meer te leven. Wat moest er nu gebeuren? 'Afwachten,' had de arts gezegd. Dat gingen we dus maar doen...

Lees verder

Vers leesvoer

Een inclusieve reisgids, een 'een veelkoppig verhaal over transformatie en de zoektocht naar liefde en bestaansrecht,' en overal kleurrijke feestjes met Nine en Mella, om voor te lezen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden