Horoscoop juli 2022

Met nog een zomer vol Pride-events voor de boeg vieren we dat liefde voor iedereen is. Ook volgens de sterren staat juli in het teken van de liefde. Je zal de maand op een emotionele manier beginnen en je wordt aangemoedigd om meer te gaan handelen naar je gevoel in plaats van je verstand. Je algehele motivatie kan iets afzwakken, maar dat betekent wel dat je je meer kunt gaan richten op de voortgang van je al bestaande plannen. Als de volle maan verschijnt in de ambitieuze steenbok op 13 juli, zul je eindelijk het doel of de mijlpaal bereiken waar je het hele jaar al zo hard aan hebt gewerkt.

Op 17 juli zal de zachte energie van Venus in Kreeft jouw behoefte aan intimiteit en het koesteren van verbinding vergroten, maar let erop dat je jaloerse gevoelens niet de kop op gaan steken. Onbereikbare vrouwen kunnen intrigerend zijn omdat je hunkert naar die spanning en uitdaging in je liefdesleven, maar wees voorzichtig en probeer

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

The L word: GEEN S4

Showtime heeft aangegeven The L word Generation Q niet te verlengen voor een nieuw, vierde seizoen. Maar: Er is iets nieuws in de maak!

Lees verder

Als de seks minder wordt

Ik weet dat dat niet waar is, toch spookt het soms door mijn hoofd: 'Ze vindt mij niet meer aantrekkelijk.' We hebben het al vier jaar leuk samen. Wat voel ik eigenlijk zelf?

Lees verder

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden