Horoscoop juli 2022

Met nog een zomer vol Pride-events voor de boeg vieren we dat liefde voor iedereen is. Ook volgens de sterren staat juli in het teken van de liefde. Je zal de maand op een emotionele manier beginnen en je wordt aangemoedigd om meer te gaan handelen naar je gevoel in plaats van je verstand. Je algehele motivatie kan iets afzwakken, maar dat betekent wel dat je je meer kunt gaan richten op de voortgang van je al bestaande plannen. Als de volle maan verschijnt in de ambitieuze steenbok op 13 juli, zul je eindelijk het doel of de mijlpaal bereiken waar je het hele jaar al zo hard aan hebt gewerkt.

Op 17 juli zal de zachte energie van Venus in Kreeft jouw behoefte aan intimiteit en het koesteren van verbinding vergroten, maar let erop dat je jaloerse gevoelens niet de kop op gaan steken. Onbereikbare vrouwen kunnen intrigerend zijn omdat je hunkert naar die spanning en uitdaging in je liefdesleven, maar wees voorzichtig en probeer

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Horoscoop december 2023

Geniet van elke seconde die je doorbrengt met de vrouw die zoveel gevoelens bij je oproept, ook al heeft jullie relatie misschien een einddatum. – Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Op het Domplein

Genieten met mijn vriendin en onze kleine, van de Pietjes en pepernoten. Ik kijk om me heen en ineens zie ik mezelf op dit plein zo'n tien jaar terug. Flashback naar de zomer van 2013, Roze Zaterdag in Utrecht...

Lees verder

'Extremisme' in Rusland

Het hooggerechtshof in Rusland heeft ingestemd met een verbod op de 'internationale LHBT beweging' en vanaf onmiddellijke ingang wordt de 'organisatie' aangemerkt als extremistisch.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden