Horoscoop augustus 2022

Het is augustus! Maand van de Leeuw, en vanaf 21 september maand van de Maagd. Voor alle sterrenbeelden geldt dat augustus zal motiveren om meer spanning en betekenis aan te brengen in je leven. Bereid je voor op dramatische uitingen van passie en genegenheid richting of door de vrouw van je dromen wanneer Venus op 11 augustus Leeuw betreedt.

Laat je verwachtingen los en laat het leven je verrassen met nieuwe creatieve ideeën en romantische interesses waar je misschien nog niet eerder aan hebt gedacht. Een doorbraak in je relatie kan jou duidelijkheid geven over wat je wilt in het leven en wie jij de rest van je leven aan je zijde wil hebben. Dit kan leiden tot een onverwachte breuk, maar het kan ook dat de relatie tussen jou en de vrouw op wie je een oogje hebt plots serieuzer wordt. Later in de maand besef je hoe jouw koppige gedrag

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Jezelf zijn, hoe doe je dat?

Antiboy: de podcast van schrijver Valentijn Hoogenkamp. Verschillende gasten praten over genderidentiteit en geaardheid in alle geuren en kleuren. Wanneer voel jij je echt jezelf?

Lees verder

Vieze energie

Roomser dan de paus: Spirituele vriendin heeft kritiek op mijn onenightstands, scharrels met vreemden, mannen én vrouwen. Ik vind dat ze er geen bal mee te maken heeft.

Lees verder

Rollercoaster naar ons gezin

De focus op ovulatie en menstruatie. Wel of niet ongesteld deze maand. Zo ontzettend spannend. En uiteindelijk zenuwslopend. Vol goede moed begonnen we aan het proces...

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden