Horoscoop augustus 2022

Het is augustus! Maand van de Leeuw, en vanaf 21 september maand van de Maagd. Voor alle sterrenbeelden geldt dat augustus zal motiveren om meer spanning en betekenis aan te brengen in je leven. Bereid je voor op dramatische uitingen van passie en genegenheid richting of door de vrouw van je dromen wanneer Venus op 11 augustus Leeuw betreedt.

Laat je verwachtingen los en laat het leven je verrassen met nieuwe creatieve ideeën en romantische interesses waar je misschien nog niet eerder aan hebt gedacht. Een doorbraak in je relatie kan jou duidelijkheid geven over wat je wilt in het leven en wie jij de rest van je leven aan je zijde wil hebben. Dit kan leiden tot een onverwachte breuk, maar het kan ook dat de relatie tussen jou en de vrouw op wie je een oogje hebt plots serieuzer wordt. Later in de maand besef je hoe jouw koppige gedrag

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De juiste balans

In zo'n 95 procent van de gevallen gaan we ervoor en blijven we elkaars handen vasthouden. En heel, heel af en toe laten we toch maar los en kiezen we voor veiligheid.

Lees verder

Angst en censuur in Hongarije

Amnesty International concludeert dat de propagandawet een grote impact heeft: het beperkt de vrijheid van meningsuiting, leidt tot zelfcensuur en zorgt voor meer discriminatie.

Lees verder

Feelgood met een boodschap

Olga Ponjee schreef de erotische queerserie Oneindig, over mensen die kracht leren vinden in juist datgene wat ze anders maakt. 'Maatschappelijke vraagstukken combineer ik graag met fantasie.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden