Horoscoop augustus 2022

Het is augustus! Maand van de Leeuw, en vanaf 21 september maand van de Maagd. Voor alle sterrenbeelden geldt dat augustus zal motiveren om meer spanning en betekenis aan te brengen in je leven. Bereid je voor op dramatische uitingen van passie en genegenheid richting of door de vrouw van je dromen wanneer Venus op 11 augustus Leeuw betreedt.

Laat je verwachtingen los en laat het leven je verrassen met nieuwe creatieve ideeën en romantische interesses waar je misschien nog niet eerder aan hebt gedacht. Een doorbraak in je relatie kan jou duidelijkheid geven over wat je wilt in het leven en wie jij de rest van je leven aan je zijde wil hebben. Dit kan leiden tot een onverwachte breuk, maar het kan ook dat de relatie tussen jou en de vrouw op wie je een oogje hebt plots serieuzer wordt. Later in de maand besef je hoe jouw koppige gedrag

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden