Queer Villa

Queer Villa Utrecht is een toegankelijk cultureel podium vol queerness voor talentvolle jonge baanbrekende makers uit Utrecht. We verwelkomen als publiek de buurtbewoners, de LHBTQI+ gemeenschap van Utrecht en film-, theater-, literatuurliefhebbers uit heel Utrecht met een open geest.'

Van woensdag 24 augustus tot en met zondag 28 augustus vindt het gloednieuwe festival 'Queer Villa Utrecht' plaats. Tijdens dit vijfdaagse festival, dat tot stand is gekomen door een samenwerking van Queer Film Festival Utrecht, Villa Concordia en Savannah Bay als onderdeel van de viering van Utrecht 900 jaar, kun je binnen en buiten op het terrein van theater Villa Concordia genieten van films, literatuur, theater, workshops en muziek. Wij lichten een aantal van de activiteiten voor je uit!

Queer Villa Film: Girls Girls Girls

Op woensdag 24 augustus is er een Queer Villa Film vertoning van de nieuwe film 'Girls Girls Girls' in Villa Concordia. Deze romantische Finse film vertelt de verhalen van drie meisjes die op de drempel staan van vrouwelijkheid

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Date op een kinky party

Haar foto's laten mij stukjes zien van wie ze is. Een dominante blik, groene ogen, vrouwelijk gekleed en onbenaderbaar mooi. Gevaarlijk voor mij, weet ik, maar precies wat mij op dat moment trekt.

Lees verder

Roze Maatjes Rotterdam

'Het is fijn om met iemand gewoon over de liefde en de coming-out te praten, zonder angst voor een oordeel.' Caroline is via stichting Mara 'Roze Maatje' voor ouderen in Rotterdam.

Lees verder

Oscars 2023

De nominaties voor de 95ste Academy Awards zijn bekend: de films Tár, Everything Everywhere All At Once en The Whale zijn onze favoriet want ze scoren hoog op de LGBTQ-representatie-ladder!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden