Lesbian Festival Nijmegen

'Elkaar ontmoeten, zichtbaarheid en uitwisseling' zijn woorden die bij dit festival horen. Het festival is er voor alle vrouwen en wordt georganiseerd in Nijmegen.

Een potje volleyballen, samen zingen in de zangworkshop van Sjakkelien, bingo in een nieuwerwets jasje of een skate workshop van niemand minder dan de Rollende Mina's: Tijdens het Lesbian Fesival in Nijmegen is er van alles te doen en te beleven. Je kunt ook kiezen voor een wandeling of juist een pubquiz en op zondag 9 oktober kun deelnemen aan een Roze Viering.

Op de zondag daarvoor, 2 oktober, is er een Ladies Party met DJ's en karaoke, en op de bovenste verdieping van de Thiemeloods kun je dan verschillende interviews bijwonen, met interessante gasten. Tijdens het festival vind je in de Thiemeloods de mini-expo van Belgisch kunstenaar Fleur Pierets.

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden