Lesbian Festival Nijmegen

'Elkaar ontmoeten, zichtbaarheid en uitwisseling' zijn woorden die bij dit festival horen. Het festival is er voor alle vrouwen en wordt georganiseerd in Nijmegen.

Een potje volleyballen, samen zingen in de zangworkshop van Sjakkelien, bingo in een nieuwerwets jasje of een skate workshop van niemand minder dan de Rollende Mina's: Tijdens het Lesbian Fesival in Nijmegen is er van alles te doen en te beleven. Je kunt ook kiezen voor een wandeling of juist een pubquiz en op zondag 9 oktober kun deelnemen aan een Roze Viering.

Op de zondag daarvoor, 2 oktober, is er een Ladies Party met DJ's en karaoke, en op de bovenste verdieping van de Thiemeloods kun je dan verschillende interviews bijwonen, met interessante gasten. Tijdens het festival vind je in de Thiemeloods de mini-expo van Belgisch kunstenaar Fleur Pierets.

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Pathé Pride Night: Justine

Win kaarten voor de film! Justine is een jonge, intelligente vrouw, met sterke hang naar zelfdestructie. Op dag ontmoet ze Rachel en alles wordt anders. Durft Justine hoop te hebben op geluk..?

Lees verder

Lesbian Pulp & Queer Joy

Renée van Marissing gaat speciaal voor de gloednieuwe lesbiqueer uitgeverij Velvet Publishers het eerste deel in de Lesbian Pulp serie schrijven. De launch party was vrijdag en de crowdfunding is los!

Lees verder

Vertrouwen en de waarheid

Ik voel mij het beste als Charlotte zo eerlijk en open mogelijk is, maar het was wel even slikken. Ze sprak de - tot dan toe exclusieve - woorden uit naar haar andere vriendin: Ik hou van jou.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden