Lesbian Festival Nijmegen

'Elkaar ontmoeten, zichtbaarheid en uitwisseling' zijn woorden die bij dit festival horen. Het festival is er voor alle vrouwen en wordt georganiseerd in Nijmegen.

Een potje volleyballen, samen zingen in de zangworkshop van Sjakkelien, bingo in een nieuwerwets jasje of een skate workshop van niemand minder dan de Rollende Mina's: Tijdens het Lesbian Fesival in Nijmegen is er van alles te doen en te beleven. Je kunt ook kiezen voor een wandeling of juist een pubquiz en op zondag 9 oktober kun deelnemen aan een Roze Viering.

Op de zondag daarvoor, 2 oktober, is er een Ladies Party met DJ's en karaoke, en op de bovenste verdieping van de Thiemeloods kun je dan verschillende interviews bijwonen, met interessante gasten. Tijdens het festival vind je in de Thiemeloods de mini-expo van Belgisch kunstenaar Fleur Pierets.

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Haar eerste date

'Mijn ex zou er vast wat van vinden als ze wist dat mijn vriendin verliefd is op een ander en vanavond haar eerste date met haar heeft.' Deel 2 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Geen liefde meer

Ik vond het al zo lastig om het uit te maken, maar nu helemaal. Weggaan bij een zieke die je nodig heeft, doe je niet, maar is uit medelijden blijven wél goed?

Lees verder

Dat kan natuurlijk ook

'Soms is het even wennen voor de kinderen in het blok, twee mama's in de wijk. Want ja, dat was er eerder toch niet.' Janneke deelt het wel en wee van haar roze gezin.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden