Lesbian Festival Nijmegen

'Elkaar ontmoeten, zichtbaarheid en uitwisseling' zijn woorden die bij dit festival horen. Het festival is er voor alle vrouwen en wordt georganiseerd in Nijmegen.

Een potje volleyballen, samen zingen in de zangworkshop van Sjakkelien, bingo in een nieuwerwets jasje of een skate workshop van niemand minder dan de Rollende Mina's: Tijdens het Lesbian Fesival in Nijmegen is er van alles te doen en te beleven. Je kunt ook kiezen voor een wandeling of juist een pubquiz en op zondag 9 oktober kun deelnemen aan een Roze Viering.

Op de zondag daarvoor, 2 oktober, is er een Ladies Party met DJ's en karaoke, en op de bovenste verdieping van de Thiemeloods kun je dan verschillende interviews bijwonen, met interessante gasten. Tijdens het festival vind je in de Thiemeloods de mini-expo van Belgisch kunstenaar Fleur Pierets.

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden