Lesbian Festival Nijmegen

'Elkaar ontmoeten, zichtbaarheid en uitwisseling' zijn woorden die bij dit festival horen. Het festival is er voor alle vrouwen en wordt georganiseerd in Nijmegen.

Een potje volleyballen, samen zingen in de zangworkshop van Sjakkelien, bingo in een nieuwerwets jasje of een skate workshop van niemand minder dan de Rollende Mina's: Tijdens het Lesbian Fesival in Nijmegen is er van alles te doen en te beleven. Je kunt ook kiezen voor een wandeling of juist een pubquiz en op zondag 9 oktober kun deelnemen aan een Roze Viering.

Op de zondag daarvoor, 2 oktober, is er een Ladies Party met DJ's en karaoke, en op de bovenste verdieping van de Thiemeloods kun je dan verschillende interviews bijwonen, met interessante gasten. Tijdens het festival vind je in de Thiemeloods de mini-expo van Belgisch kunstenaar Fleur Pierets.

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Jezelf zijn, hoe doe je dat?

Antiboy: de podcast van schrijver Valentijn Hoogenkamp. Verschillende gasten praten over genderidentiteit en geaardheid in alle geuren en kleuren. Wanneer voel jij je echt jezelf?

Lees verder

Vieze energie

Roomser dan de paus: Spirituele vriendin heeft kritiek op mijn onenightstands, scharrels met vreemden, mannen én vrouwen. Ik vind dat ze er geen bal mee te maken heeft.

Lees verder

Rollercoaster naar ons gezin

De focus op ovulatie en menstruatie. Wel of niet ongesteld deze maand. Zo ontzettend spannend. En uiteindelijk zenuwslopend. Vol goede moed begonnen we aan het proces...

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden