Horoscoop oktober 2022

Pittige ontwikkelingen in je liefdesleven, dramatische momenten in je persoonlijke groei en een turbulente zonsverduistering later deze maand: Wat staat jou te wachten?

Het is oktober! De maand waarin Halloween en de omschakeling van zomertijd naar wintertijd plaatsvindt, maar ook de maand van de sterrenbeelden Weegschaal en Schorpioen.

Deze maand begint de retrograde van Mercurius in Maagd die op 2 oktober eindigt, met als resultaat dat het analyseren van details en helder communiceren ons beter lukt. Op 8 oktober zul je merken dat je meer begrip voor en bewustzijn van wereldproblemen hebt. Bereid jezelf voor op een dramatisch einde van een hoofdstuk in je leven wanneer de volle maan in Ram op 9 oktober jou zal uitdagen om jezelf te uiten. Waak ervoor dat je emoties niet de overhand gaan nemen in verhitte discussies. Je zal het makkelijker vinden om de standpunten van anderen te begrijpen wanneer Mercurius verplaatst naar de gebalanceerde Weegschaal op 10 oktober. Deze flirterige energie geeft jouw charme een boost, wat jou helpt om de eerste 'move' te maken richting de vrouw op wie je al een tijdje een oogje hebt.

De zon en Venus beïnvloeden de energie van Schorpioen op 23 oktober, wat zal zorgen voor een pittige ontwikkeling in je liefdesleven. Verwacht ook een inspirerende boost in je energie, drive en ambitie, maar houd wel de teugels

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Transgender Zichtbaarheid

De 'Transgender Day of Visiblity', voor bewustwording van de positie van transgender mensen die op wereldwijde schaal te maken hebben met discriminatie, vindt sinds 2009 jaarlijks plaats op 31 maart.

Lees verder

Kroongetuige

Patricia Cornwell schreef een nieuw boek en we weten meer (Nicole Kidman!) over de TV-serie. Forensisch patholoog Kay Scarpetta wordt- in dit 26ste deel- achtervolgd door haar verleden.

Lees verder

Corrie

Marieke Widlak maakte een bijzonder mooie docu over omgaan met veranderingen binnen een liefdesrelatie. 'Ik wilde een film maken die vertrouwen zou uitstralen over het afwijken van de norm.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden