Horoscoop oktober 2022

Pittige ontwikkelingen in je liefdesleven, dramatische momenten in je persoonlijke groei en een turbulente zonsverduistering later deze maand: Wat staat jou te wachten?

Het is oktober! De maand waarin Halloween en de omschakeling van zomertijd naar wintertijd plaatsvindt, maar ook de maand van de sterrenbeelden Weegschaal en Schorpioen.

Deze maand begint de retrograde van Mercurius in Maagd die op 2 oktober eindigt, met als resultaat dat het analyseren van details en helder communiceren ons beter lukt. Op 8 oktober zul je merken dat je meer begrip voor en bewustzijn van wereldproblemen hebt. Bereid jezelf voor op een dramatisch einde van een hoofdstuk in je leven wanneer de volle maan in Ram op 9 oktober jou zal uitdagen om jezelf te uiten. Waak ervoor dat je emoties niet de overhand gaan nemen in verhitte discussies. Je zal het makkelijker vinden om de standpunten van anderen te begrijpen wanneer Mercurius verplaatst naar de gebalanceerde Weegschaal op 10 oktober. Deze flirterige energie geeft jouw charme een boost, wat jou helpt om de eerste 'move' te maken richting de vrouw op wie je al een tijdje een oogje hebt.

De zon en Venus beïnvloeden de energie van Schorpioen op 23 oktober, wat zal zorgen voor een pittige ontwikkeling in je liefdesleven. Verwacht ook een inspirerende boost in je energie, drive en ambitie, maar houd wel de teugels

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Haar eerste date

'Mijn ex zou er vast wat van vinden als ze wist dat mijn vriendin verliefd is op een ander en vanavond haar eerste date met haar heeft.' Deel 2 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Geen liefde meer

Ik vond het al zo lastig om het uit te maken, maar nu helemaal. Weggaan bij een zieke die je nodig heeft, doe je niet, maar is uit medelijden blijven wél goed?

Lees verder

Dat kan natuurlijk ook

'Soms is het even wennen voor de kinderen in het blok, twee mama's in de wijk. Want ja, dat was er eerder toch niet.' Janneke deelt het wel en wee van haar roze gezin.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden