Horoscoop oktober 2022

Pittige ontwikkelingen in je liefdesleven, dramatische momenten in je persoonlijke groei en een turbulente zonsverduistering later deze maand: Wat staat jou te wachten?

Het is oktober! De maand waarin Halloween en de omschakeling van zomertijd naar wintertijd plaatsvindt, maar ook de maand van de sterrenbeelden Weegschaal en Schorpioen.

Deze maand begint de retrograde van Mercurius in Maagd die op 2 oktober eindigt, met als resultaat dat het analyseren van details en helder communiceren ons beter lukt. Op 8 oktober zul je merken dat je meer begrip voor en bewustzijn van wereldproblemen hebt. Bereid jezelf voor op een dramatisch einde van een hoofdstuk in je leven wanneer de volle maan in Ram op 9 oktober jou zal uitdagen om jezelf te uiten. Waak ervoor dat je emoties niet de overhand gaan nemen in verhitte discussies. Je zal het makkelijker vinden om de standpunten van anderen te begrijpen wanneer Mercurius verplaatst naar de gebalanceerde Weegschaal op 10 oktober. Deze flirterige energie geeft jouw charme een boost, wat jou helpt om de eerste 'move' te maken richting de vrouw op wie je al een tijdje een oogje hebt.

De zon en Venus beïnvloeden de energie van Schorpioen op 23 oktober, wat zal zorgen voor een pittige ontwikkeling in je liefdesleven. Verwacht ook een inspirerende boost in je energie, drive en ambitie, maar houd wel de teugels

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden