Trailer! L word Gen Q s3

Op 18 november gaat het derde seizoen van The L word Generation Q in première op de Amerikaanse zender Showtime. Dit seizoen draait vooral om het vinden van 'de ware liefde', maar laten we eerlijk zijn, die kunnen elkaar in vrij rap tempo opvolgen in steamy Los Angeles. Tina is terug, maar wat dat betekent voor haar relatie met Bette is vooralsnog, zoals te verwachten, een wat onduidelijk drama. Ze moeten in ieder geval samen dealen met Angie, die nu 18 is en gaat studeren (de tijd vliegt…).

Ondertussen probeert Shane te wennen aan het huisje-boompje-beestje-leven met Tess (hoe lang zou dat goed gaan?) en probeert Alice uit te vogelen wat ze nu precies wil in een partner. Het doorbreken van gewoontes is niet makkelijk, zo ondervinden Shane, Bette en Alice alle drie op hun eigen manier.

Finley komt thuis na een periode in de afkickkliniek en heeft een hoop goed te maken thuis, waar Dani en Micah hun eigen liefdesleven op orde proberen te krijgen. Het lijkt erop dat Dani nog steeds met Gigi samen is. Hoe zou het Sophie en Finley vergaan?

De tralier is net gelanceerd – we wachten (ongeduldig) af tot er meer informatie is over wanneer dit derde seizoen van The L word Generation Q ook in Nederland te zien is.

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Transgender Zichtbaarheid

De 'Transgender Day of Visiblity', voor bewustwording van de positie van transgender mensen die op wereldwijde schaal te maken hebben met discriminatie, vindt sinds 2009 jaarlijks plaats op 31 maart.

Lees verder

Kroongetuige

Patricia Cornwell schreef een nieuw boek en we weten meer (Nicole Kidman!) over de TV-serie. Forensisch patholoog Kay Scarpetta wordt- in dit 26ste deel- achtervolgd door haar verleden.

Lees verder

Corrie

Marieke Widlak maakte een bijzonder mooie docu over omgaan met veranderingen binnen een liefdesrelatie. 'Ik wilde een film maken die vertrouwen zou uitstralen over het afwijken van de norm.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden