Trailer! L word Gen Q s3

Op 18 november gaat het derde seizoen van The L word Generation Q in première op de Amerikaanse zender Showtime. Dit seizoen draait vooral om het vinden van 'de ware liefde', maar laten we eerlijk zijn, die kunnen elkaar in vrij rap tempo opvolgen in steamy Los Angeles. Tina is terug, maar wat dat betekent voor haar relatie met Bette is vooralsnog, zoals te verwachten, een wat onduidelijk drama. Ze moeten in ieder geval samen dealen met Angie, die nu 18 is en gaat studeren (de tijd vliegt…).

Ondertussen probeert Shane te wennen aan het huisje-boompje-beestje-leven met Tess (hoe lang zou dat goed gaan?) en probeert Alice uit te vogelen wat ze nu precies wil in een partner. Het doorbreken van gewoontes is niet makkelijk, zo ondervinden Shane, Bette en Alice alle drie op hun eigen manier.

Finley komt thuis na een periode in de afkickkliniek en heeft een hoop goed te maken thuis, waar Dani en Micah hun eigen liefdesleven op orde proberen te krijgen. Het lijkt erop dat Dani nog steeds met Gigi samen is. Hoe zou het Sophie en Finley vergaan?

De tralier is net gelanceerd – we wachten (ongeduldig) af tot er meer informatie is over wanneer dit derde seizoen van The L word Generation Q ook in Nederland te zien is.

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Emmy Eve

'Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik zelf mee maak. Er gaan nummers over angst voor verlies en afscheid nemen van vriendschap maar ook nummers over mijn vrouw en onze liefde.'

Lees verder

Maandverbond

Hormonale herfst bij de VPRO: Waarom praten we niet openlijker over menstrueren? Wat is de relatie tussen seks en hormonen? En hoe voelt menstrueren als je wel een baarmoeder hebt maar geen vrouw bent?

Lees verder

Diversiteit in het licht

'De weg naar volledige acceptatie vraagt om meer dan één feestje. Het gaat natuurlijk niet alleen om feest, we willen ook de kritische noot zijn voor het verbeteren van dingen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden