Trailer! L word Gen Q s3

Op 18 november gaat het derde seizoen van The L word Generation Q in première op de Amerikaanse zender Showtime. Dit seizoen draait vooral om het vinden van 'de ware liefde', maar laten we eerlijk zijn, die kunnen elkaar in vrij rap tempo opvolgen in steamy Los Angeles. Tina is terug, maar wat dat betekent voor haar relatie met Bette is vooralsnog, zoals te verwachten, een wat onduidelijk drama. Ze moeten in ieder geval samen dealen met Angie, die nu 18 is en gaat studeren (de tijd vliegt…).

Ondertussen probeert Shane te wennen aan het huisje-boompje-beestje-leven met Tess (hoe lang zou dat goed gaan?) en probeert Alice uit te vogelen wat ze nu precies wil in een partner. Het doorbreken van gewoontes is niet makkelijk, zo ondervinden Shane, Bette en Alice alle drie op hun eigen manier.

Finley komt thuis na een periode in de afkickkliniek en heeft een hoop goed te maken thuis, waar Dani en Micah hun eigen liefdesleven op orde proberen te krijgen. Het lijkt erop dat Dani nog steeds met Gigi samen is. Hoe zou het Sophie en Finley vergaan?

De tralier is net gelanceerd – we wachten (ongeduldig) af tot er meer informatie is over wanneer dit derde seizoen van The L word Generation Q ook in Nederland te zien is.

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden