Trailer! L word Gen Q s3

Op 18 november gaat het derde seizoen van The L word Generation Q in première op de Amerikaanse zender Showtime. Dit seizoen draait vooral om het vinden van 'de ware liefde', maar laten we eerlijk zijn, die kunnen elkaar in vrij rap tempo opvolgen in steamy Los Angeles. Tina is terug, maar wat dat betekent voor haar relatie met Bette is vooralsnog, zoals te verwachten, een wat onduidelijk drama. Ze moeten in ieder geval samen dealen met Angie, die nu 18 is en gaat studeren (de tijd vliegt…).

Ondertussen probeert Shane te wennen aan het huisje-boompje-beestje-leven met Tess (hoe lang zou dat goed gaan?) en probeert Alice uit te vogelen wat ze nu precies wil in een partner. Het doorbreken van gewoontes is niet makkelijk, zo ondervinden Shane, Bette en Alice alle drie op hun eigen manier.

Finley komt thuis na een periode in de afkickkliniek en heeft een hoop goed te maken thuis, waar Dani en Micah hun eigen liefdesleven op orde proberen te krijgen. Het lijkt erop dat Dani nog steeds met Gigi samen is. Hoe zou het Sophie en Finley vergaan?

De tralier is net gelanceerd – we wachten (ongeduldig) af tot er meer informatie is over wanneer dit derde seizoen van The L word Generation Q ook in Nederland te zien is.

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Haar eerste date

'Mijn ex zou er vast wat van vinden als ze wist dat mijn vriendin verliefd is op een ander en vanavond haar eerste date met haar heeft.' Deel 2 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Geen liefde meer

Ik vond het al zo lastig om het uit te maken, maar nu helemaal. Weggaan bij een zieke die je nodig heeft, doe je niet, maar is uit medelijden blijven wél goed?

Lees verder

Dat kan natuurlijk ook

'Soms is het even wennen voor de kinderen in het blok, twee mama's in de wijk. Want ja, dat was er eerder toch niet.' Janneke deelt het wel en wee van haar roze gezin.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden