Horoscoop november 2022

Van confrontaties met je ex tot onzekerheden, twijfels en plotselinge wendingen. Wat staat jou te wachten deze maand?

Zet je schrap, want november wordt heftig. Bereid je voor op ingrijpende veranderingen die op werkgebied gaan plaatsvinden, veroorzaakt door de maansverduistering vroeg in de maand. Je voelt misschien een diepe roeping om je koffers te pakken en naar een nieuwe bestemming te reizen wanneer Venus Boogschutter betreedt op 16 november. Neem je vriendin mee in je avontuurlijke plan door samen met haar een leuke reis te boeken. Op 17 november betreedt Mercurius de filosofische boogschutter en gaan we nadenken over de zin van het leven en te bereiken doelen. Dit is een geweldige dag om te beginnen met het leren van een nieuwe taal of een nieuwe vaardigheid.

Het Boogschutter seizoen begint op 22 november en brengt energieën die inspireren om het leven met passie, kracht en een sterk rechtvaardigheidsgevoel te leven. De dag erna, op 23 november, zullen

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden