Horoscoop november 2022

Van confrontaties met je ex tot onzekerheden, twijfels en plotselinge wendingen. Wat staat jou te wachten deze maand?

Zet je schrap, want november wordt heftig. Bereid je voor op ingrijpende veranderingen die op werkgebied gaan plaatsvinden, veroorzaakt door de maansverduistering vroeg in de maand. Je voelt misschien een diepe roeping om je koffers te pakken en naar een nieuwe bestemming te reizen wanneer Venus Boogschutter betreedt op 16 november. Neem je vriendin mee in je avontuurlijke plan door samen met haar een leuke reis te boeken. Op 17 november betreedt Mercurius de filosofische boogschutter en gaan we nadenken over de zin van het leven en te bereiken doelen. Dit is een geweldige dag om te beginnen met het leren van een nieuwe taal of een nieuwe vaardigheid.

Het Boogschutter seizoen begint op 22 november en brengt energieën die inspireren om het leven met passie, kracht en een sterk rechtvaardigheidsgevoel te leven. De dag erna, op 23 november, zullen

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Haar eerste date

'Mijn ex zou er vast wat van vinden als ze wist dat mijn vriendin verliefd is op een ander en vanavond haar eerste date met haar heeft.' Deel 2 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Geen liefde meer

Ik vond het al zo lastig om het uit te maken, maar nu helemaal. Weggaan bij een zieke die je nodig heeft, doe je niet, maar is uit medelijden blijven wél goed?

Lees verder

Dat kan natuurlijk ook

'Soms is het even wennen voor de kinderen in het blok, twee mama's in de wijk. Want ja, dat was er eerder toch niet.' Janneke deelt het wel en wee van haar roze gezin.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden