Horoscoop november 2022

Van confrontaties met je ex tot onzekerheden, twijfels en plotselinge wendingen. Wat staat jou te wachten deze maand?

Zet je schrap, want november wordt heftig. Bereid je voor op ingrijpende veranderingen die op werkgebied gaan plaatsvinden, veroorzaakt door de maansverduistering vroeg in de maand. Je voelt misschien een diepe roeping om je koffers te pakken en naar een nieuwe bestemming te reizen wanneer Venus Boogschutter betreedt op 16 november. Neem je vriendin mee in je avontuurlijke plan door samen met haar een leuke reis te boeken. Op 17 november betreedt Mercurius de filosofische boogschutter en gaan we nadenken over de zin van het leven en te bereiken doelen. Dit is een geweldige dag om te beginnen met het leren van een nieuwe taal of een nieuwe vaardigheid.

Het Boogschutter seizoen begint op 22 november en brengt energieën die inspireren om het leven met passie, kracht en een sterk rechtvaardigheidsgevoel te leven. De dag erna, op 23 november, zullen

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De juiste balans

In zo'n 95 procent van de gevallen gaan we ervoor en blijven we elkaars handen vasthouden. En heel, heel af en toe laten we toch maar los en kiezen we voor veiligheid.

Lees verder

Angst en censuur in Hongarije

Amnesty International concludeert dat de propagandawet een grote impact heeft: het beperkt de vrijheid van meningsuiting, leidt tot zelfcensuur en zorgt voor meer discriminatie.

Lees verder

Feelgood met een boodschap

Olga Ponjee schreef de erotische queerserie Oneindig, over mensen die kracht leren vinden in juist datgene wat ze anders maakt. 'Maatschappelijke vraagstukken combineer ik graag met fantasie.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden