Horoscoop november 2022

Van confrontaties met je ex tot onzekerheden, twijfels en plotselinge wendingen. Wat staat jou te wachten deze maand?

Zet je schrap, want november wordt heftig. Bereid je voor op ingrijpende veranderingen die op werkgebied gaan plaatsvinden, veroorzaakt door de maansverduistering vroeg in de maand. Je voelt misschien een diepe roeping om je koffers te pakken en naar een nieuwe bestemming te reizen wanneer Venus Boogschutter betreedt op 16 november. Neem je vriendin mee in je avontuurlijke plan door samen met haar een leuke reis te boeken. Op 17 november betreedt Mercurius de filosofische boogschutter en gaan we nadenken over de zin van het leven en te bereiken doelen. Dit is een geweldige dag om te beginnen met het leren van een nieuwe taal of een nieuwe vaardigheid.

Het Boogschutter seizoen begint op 22 november en brengt energieën die inspireren om het leven met passie, kracht en een sterk rechtvaardigheidsgevoel te leven. De dag erna, op 23 november, zullen

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Onderzoek naar geweld

Hoewel Nederland bekend staat om zijn tolerantie, weten we dat er nog steeds veel geweld plaatsvindt om genderidentiteit of seksuele oriëntatie. Wat zet mensen aan tot dit geweld?

Lees verder

Transgender Zichtbaarheid

De 'Transgender Day of Visiblity', voor bewustwording van de positie van transgender mensen die op wereldwijde schaal te maken hebben met discriminatie, vindt sinds 2009 jaarlijks plaats op 31 maart.

Lees verder

Kroongetuige

Patricia Cornwell schreef een nieuw boek en we weten meer (Nicole Kidman!) over de TV-serie. Forensisch patholoog Kay Scarpetta wordt- in dit 26ste deel- achtervolgd door haar verleden.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden