Dat kan natuurlijk ook

Janneke Bosman is een personal coach in geaardheid en coming-out, en daarnaast begeleidt zij in thema's zoals carrière en burn-out, liefde & relatie, en eetproblematiek. Zij schreef eerder het boek Van Boulimia naar Coming-Out. Voor meer informatie www.jannekebosman.nl

Janneke deelt het wel en wee van haar roze gezin. Samen met haar vriendin en hun dochtertje maakt ze van alles mee, ook op het gebied van gay.

 

Nee mam, ik ga later ook met twee mama's.

Hoe werkt dat nu, zo'n roze gezin? Da's toch eigenlijk gewoon hetzelfde inmiddels als ieder ander gezin? Want tsja, tegenwoordig is een 'normaal' gezin eerder uitzondering dan regel, met alle vormen van samenwonen die we nu kennen. Natuurlijk is een roze gezin ook helemaal hetzelfde! En ergens juist ook weer helemaal niet. Want als je erin duikt, dan zie je tal van situaties die toch nét even helemaal anders zijn…

Daar wonen we dan, in een grote gezinswijk. Een jaar geleden kwamen we hier terecht, twee weken na de bevalling. Ja, ik hoor je al denken, lekker gepland. Klopt, maar in Utrecht heb je het helaas niet voor het uitzoeken. Was inderdaad even een lekkere stressvolle periode, een recept voor een mental break-down. Maar daar zijn we gelukkig doorheen gekomen, en nu, één jaar later, zitten we helemaal op onze plek.

In ons nieuwe blok heeft letterlijk ieder huishouden kinderen. 104 kinderen wonen er 

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Pathé Pride Night: Justine

Win kaarten voor de film! Justine is een jonge, intelligente vrouw, met sterke hang naar zelfdestructie. Op dag ontmoet ze Rachel en alles wordt anders. Durft Justine hoop te hebben op geluk..?

Lees verder

Lesbian Pulp & Queer Joy

Renée van Marissing gaat speciaal voor de gloednieuwe lesbiqueer uitgeverij Velvet Publishers het eerste deel in de Lesbian Pulp serie schrijven. De launch party was vrijdag en de crowdfunding is los!

Lees verder

Vertrouwen en de waarheid

Ik voel mij het beste als Charlotte zo eerlijk en open mogelijk is, maar het was wel even slikken. Ze sprak de - tot dan toe exclusieve - woorden uit naar haar andere vriendin: Ik hou van jou.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden