Dat kan natuurlijk ook

Janneke Bosman is een personal coach in geaardheid en coming-out, en daarnaast begeleidt zij in thema's zoals carrière en burn-out, liefde & relatie, en eetproblematiek. Zij schreef eerder het boek Van Boulimia naar Coming-Out. Voor meer informatie www.jannekebosman.nl

Janneke deelt het wel en wee van haar roze gezin. Samen met haar vriendin en hun dochtertje maken ze van alles mee, ook op het gebied van gay.

 

Nee mam, ik ga later ook met twee mama's.

Hoe werkt dat nu, zo'n roze gezin? Da's toch eigenlijk gewoon hetzelfde inmiddels als ieder ander gezin? Want tsja, tegenwoordig is een 'normaal' gezin eerder uitzondering op de regel, met alle vormen van samenwonen die we nu kennen. Natuurlijk is een roze gezin ook helemaal hetzelfde! En ergens juist ook weer helemaal niet. Want als je erin duikt, dan zie je tal van situaties die toch nét even helemaal anders zijn…

Daar wonen we dan, in een grote gezinswijk. Een jaar geleden kwamen we hier terecht, twee weken na de bevalling. Ja, ik hoor je al denken, lekker gepland. Klopt, maar in Utrecht heb je het helaas niet voor het uitzoeken. Was inderdaad even een lekkere stressvolle periode, een recept voor een mental break-down. Maar daar zijn we gelukkig doorheen gekomen, en nu, één jaar later, zitten we helemaal op onze plek.

In ons nieuwe blok heeft letterlijk ieder huishouden kinderen. 104 kinderen wonen er 

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Haar eerste date

'Mijn ex zou er vast wat van vinden als ze wist dat mijn vriendin verliefd is op een ander en vanavond haar eerste date met haar heeft.' Deel 2 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Geen liefde meer

Ik vond het al zo lastig om het uit te maken, maar nu helemaal. Weggaan bij een zieke die je nodig heeft, doe je niet, maar is uit medelijden blijven wél goed?

Lees verder

Dat kan natuurlijk ook

'Soms is het even wennen voor de kinderen in het blok, twee mama's in de wijk. Want ja, dat was er eerder toch niet.' Janneke deelt het wel en wee van haar roze gezin.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden