Horoscoop december 2022

Het is december, de maand van pakjesavond, kerst en oud en nieuw. Op 3 december eindigt Neptunus in Vissen, wat ons het vertrouwen geeft dat alles goedkomt: Sommige problemen lossen zich vanzelf op. Op 6 december, wanneer Mercurius Steenbok binnentreedt, wordt het lastiger gefocust te blijven. De nieuwe maan in Tweelingen op 7 december motiveert om een moeilijk gesprek aan te gaan en later in de maand zal de overgang van Jupiter naar de gedurfde en dramatische Ram op 20 december je zelfvertrouwen goed doen. Als op 28 december Mercurius in retrograde gaat, zal dat de nodige uitdagingen met zich meebrengen.

Wat staat jou te wachten deze maand?

 

Ram (21 maart - 19 april)

Jouw eigenwaarde en vertrouwen in de toekomst krijgen deze maand

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Girls Who Love Girls

Ontmoeten en verbinden tijdens het Janey Vrouwenfestival Amsterdam, een groots evenement gericht op het vieren van de kracht, diversiteit en solidariteit van vrouwen die van vrouwen houden.

Lees verder

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden