Horoscoop december 2022

Het is december, de maand van pakjesavond, kerst en oud en nieuw. Op 3 december eindigt Neptunus in Vissen, wat ons het vertrouwen geeft dat alles goedkomt: Sommige problemen lossen zich vanzelf op. Op 6 december, wanneer Mercurius Steenbok binnentreedt, wordt het lastiger gefocust te blijven. De nieuwe maan in Tweelingen op 7 december motiveert om een moeilijk gesprek aan te gaan en later in de maand zal de overgang van Jupiter naar de gedurfde en dramatische Ram op 20 december je zelfvertrouwen goed doen. Als op 28 december Mercurius in retrograde gaat, zal dat de nodige uitdagingen met zich meebrengen.

Wat staat jou te wachten deze maand?

 

Ram (21 maart - 19 april)

Jouw eigenwaarde en vertrouwen in de toekomst krijgen deze maand

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Het laatste voorjaar

Langverwachte derde roman van Minke Douwesz! Verlies en verandering kenmerken het leven, in dit geval het leven van Ese Jelles, die op de fiets- en in haar hoofd en verleden- een bijzondere reis maakt.

Lees verder

K's Choice - Community Edition

What You See Festival: Leo van Emden volgde twee maanden lang de bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice.

Lees verder

Pink Parents: Sylvia en Wendy

'Het krijgen van een kind is voor veel regenboogouders een intensief traject en dan is het kindje daar… Hoe leuk is het dan als iemand met een cadeautje komt dat op jouw gezin gericht is?'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden