Horoscoop december 2022

Het is december, de maand van pakjesavond, kerst en oud en nieuw. Op 3 december eindigt Neptunus in Vissen, wat ons het vertrouwen geeft dat alles goedkomt: Sommige problemen lossen zich vanzelf op. Op 6 december, wanneer Mercurius Steenbok binnentreedt, wordt het lastiger gefocust te blijven. De nieuwe maan in Tweelingen op 7 december motiveert om een moeilijk gesprek aan te gaan en later in de maand zal de overgang van Jupiter naar de gedurfde en dramatische Ram op 20 december je zelfvertrouwen goed doen. Als op 28 december Mercurius in retrograde gaat, zal dat de nodige uitdagingen met zich meebrengen.

Wat staat jou te wachten deze maand?

 

Ram (21 maart - 19 april)

Jouw eigenwaarde en vertrouwen in de toekomst krijgen deze maand

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrijheid of geestelijk afsterven

Ingrid Kluvers schreef een roman over de coming out van een lesbische vrouw in de jaren 1980. De worstelingen van hoofdpersonage Hans zijn deels autobiografisch en voor iedereen herkenbaar.

Lees verder

Onthulling van Laxmi Manuela

'Het voelt voor mij ontzettend goed om tijdens Rotterdam Pride 2023 mijn persoonlijke verhaal te delen en zo anderen, die twijfelen over hun geaardheid, te inspireren!'

Lees verder

Liefde wint in België

Alice on the Roof bracht een hartverwarmend nummer uit om een historische mijlpaal te vieren: de 20e verjaardag van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht in België.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden