Horoscoop januari 2023

Stap uit je comfortzone, breng meer tijd door met vrienden en wees niet bang om met een vrouw te daten die misschien normaal gesproken niet helemaal (of helemaal niet!) jouw type is. Mars retrograde eindigt in Tweelingen op 12 januari, dat veroorzaakt een boost van energie, vastberadenheid en geduld. Het leven zal weer wat makkelijker verlopen na de frustrerende retrograde van Mercurius die eindigt in Steenbok op 18 januari. Er zullen innovatieve, liefdadige en intuïtieve kanten tevoorschijn komen zodra de zon Waterman binnentreedt op 20 januari, wat het begin van een nieuw seizoen inluidt. Veranker deze energie door onbeschaamd jezelf te zijn.

Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

 

Ram (21 maart – 19 april)

Jouw januari begint niet helemaal lekker, omdat je het gevoel hebt dat je het afgelopen jaar niet goed hebt

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder

De juiste balans

In zo'n 95 procent van de gevallen gaan we ervoor en blijven we elkaars handen vasthouden. En heel, heel af en toe laten we toch maar los en kiezen we voor veiligheid.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden