Horoscoop januari 2023

Stap uit je comfortzone, breng meer tijd door met vrienden en wees niet bang om met een vrouw te daten die misschien normaal gesproken niet helemaal (of helemaal niet!) jouw type is. Mars retrograde eindigt in Tweelingen op 12 januari, dat veroorzaakt een boost van energie, vastberadenheid en geduld. Het leven zal weer wat makkelijker verlopen na de frustrerende retrograde van Mercurius die eindigt in Steenbok op 18 januari. Er zullen innovatieve, liefdadige en intuïtieve kanten tevoorschijn komen zodra de zon Waterman binnentreedt op 20 januari, wat het begin van een nieuw seizoen inluidt. Veranker deze energie door onbeschaamd jezelf te zijn.

Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

 

Ram (21 maart – 19 april)

Jouw januari begint niet helemaal lekker, omdat je het gevoel hebt dat je het afgelopen jaar niet goed hebt

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Het laatste voorjaar

Langverwachte derde roman van Minke Douwesz! Verlies en verandering kenmerken het leven, in dit geval het leven van Ese Jelles, die op de fiets- en in haar hoofd en verleden- een bijzondere reis maakt.

Lees verder

K's Choice - Community Edition

What You See Festival: Leo van Emden volgde twee maanden lang de bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice.

Lees verder

Pink Parents: Sylvia en Wendy

'Het krijgen van een kind is voor veel regenboogouders een intensief traject en dan is het kindje daar… Hoe leuk is het dan als iemand met een cadeautje komt dat op jouw gezin gericht is?'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden