Horoscoop januari 2023

Stap uit je comfortzone, breng meer tijd door met vrienden en wees niet bang om met een vrouw te daten die misschien normaal gesproken niet helemaal (of helemaal niet!) jouw type is. Mars retrograde eindigt in Tweelingen op 12 januari, dat veroorzaakt een boost van energie, vastberadenheid en geduld. Het leven zal weer wat makkelijker verlopen na de frustrerende retrograde van Mercurius die eindigt in Steenbok op 18 januari. Er zullen innovatieve, liefdadige en intuïtieve kanten tevoorschijn komen zodra de zon Waterman binnentreedt op 20 januari, wat het begin van een nieuw seizoen inluidt. Veranker deze energie door onbeschaamd jezelf te zijn.

Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

 

Ram (21 maart – 19 april)

Jouw januari begint niet helemaal lekker, omdat je het gevoel hebt dat je het afgelopen jaar niet goed hebt

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden