Horoscoop januari 2023

Stap uit je comfortzone, breng meer tijd door met vrienden en wees niet bang om met een vrouw te daten die misschien normaal gesproken niet helemaal (of helemaal niet!) jouw type is. Mars retrograde eindigt in Tweelingen op 12 januari, dat veroorzaakt een boost van energie, vastberadenheid en geduld. Het leven zal weer wat makkelijker verlopen na de frustrerende retrograde van Mercurius die eindigt in Steenbok op 18 januari. Er zullen innovatieve, liefdadige en intuïtieve kanten tevoorschijn komen zodra de zon Waterman binnentreedt op 20 januari, wat het begin van een nieuw seizoen inluidt. Veranker deze energie door onbeschaamd jezelf te zijn.

Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

 

Ram (21 maart – 19 april)

Jouw januari begint niet helemaal lekker, omdat je het gevoel hebt dat je het afgelopen jaar niet goed hebt

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrijheid of geestelijk afsterven

Ingrid Kluvers schreef een roman over de coming out van een lesbische vrouw in de jaren 1980. De worstelingen van hoofdpersonage Hans zijn deels autobiografisch en voor iedereen herkenbaar.

Lees verder

Onthulling van Laxmi Manuela

'Het voelt voor mij ontzettend goed om tijdens Rotterdam Pride 2023 mijn persoonlijke verhaal te delen en zo anderen, die twijfelen over hun geaardheid, te inspireren!'

Lees verder

Liefde wint in België

Alice on the Roof bracht een hartverwarmend nummer uit om een historische mijlpaal te vieren: de 20e verjaardag van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht in België.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden