Horoscoop maart 2023

Het wordt een maand vol veranderingen. Ten eerste zal de overgang van Mercurius naar intuïtieve Vissen ons meer in contact brengen met gevoelens en daarom onderbewuste gedachten naar de oppervlakte brengen. Rondom de volle maan kom je achter een groot geheim dat iemand lange tijd voor jou verborgen heeft gehouden. Je leert wijze lessen over grenzen aangeven en discipline, die jou motiveren om jezelf verder te ontwikkelen. Dit gebeurt wanneer Saturnus Vissen betreedt. Als Venus zich voortbeweegt door de aanhankelijke stier, halverwege de maand, wordt het allemaal beter. Is het dan eindelijk tijd om je sensualiteit en romantische aard te gaan ontdekken?

Verhitte discussies kunnen ontstaan later in maart, wanneer Mercurius door de starre Ram reist. Let op je toon wanneer je je passie en enthousiasme uit. Wanneer de zon Mercurius' pad naar Ram volgt, zal de start van een uitdagend nieuw seizoen jou uitnodigen om jezelf op de eerste plek te zetten. De nieuwe maan in Ram brengt spannende nieuwe kansen om de vrouw van je dromen te ontmoeten.

De langzame Pluto begint zijn intense transitie in de progressieve Waterman op 23

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Girls Who Love Girls

Ontmoeten en verbinden tijdens het Janey Vrouwenfestival Amsterdam, een groots evenement gericht op het vieren van de kracht, diversiteit en solidariteit van vrouwen die van vrouwen houden.

Lees verder

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden