Horoscoop maart 2023

Het wordt een maand vol veranderingen. Ten eerste zal de overgang van Mercurius naar intuïtieve Vissen ons meer in contact brengen met gevoelens en daarom onderbewuste gedachten naar de oppervlakte brengen. Rondom de volle maan kom je achter een groot geheim dat iemand lange tijd voor jou verborgen heeft gehouden. Je leert wijze lessen over grenzen aangeven en discipline, die jou motiveren om jezelf verder te ontwikkelen. Dit gebeurt wanneer Saturnus Vissen betreedt. Als Venus zich voortbeweegt door de aanhankelijke stier, halverwege de maand, wordt het allemaal beter. Is het dan eindelijk tijd om je sensualiteit en romantische aard te gaan ontdekken?

Verhitte discussies kunnen ontstaan later in maart, wanneer Mercurius door de starre Ram reist. Let op je toon wanneer je je passie en enthousiasme uit. Wanneer de zon Mercurius' pad naar Ram volgt, zal de start van een uitdagend nieuw seizoen jou uitnodigen om jezelf op de eerste plek te zetten. De nieuwe maan in Ram brengt spannende nieuwe kansen om de vrouw van je dromen te ontmoeten.

De langzame Pluto begint zijn intense transitie in de progressieve Waterman op 23

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden