Horoscoop maart 2023

Het wordt een maand vol veranderingen. Ten eerste zal de overgang van Mercurius naar intuïtieve Vissen ons meer in contact brengen met gevoelens en daarom onderbewuste gedachten naar de oppervlakte brengen. Rondom de volle maan kom je achter een groot geheim dat iemand lange tijd voor jou verborgen heeft gehouden. Je leert wijze lessen over grenzen aangeven en discipline, die jou motiveren om jezelf verder te ontwikkelen. Dit gebeurt wanneer Saturnus Vissen betreedt. Als Venus zich voortbeweegt door de aanhankelijke stier, halverwege de maand, wordt het allemaal beter. Is het dan eindelijk tijd om je sensualiteit en romantische aard te gaan ontdekken?

Verhitte discussies kunnen ontstaan later in maart, wanneer Mercurius door de starre Ram reist. Let op je toon wanneer je je passie en enthousiasme uit. Wanneer de zon Mercurius' pad naar Ram volgt, zal de start van een uitdagend nieuw seizoen jou uitnodigen om jezelf op de eerste plek te zetten. De nieuwe maan in Ram brengt spannende nieuwe kansen om de vrouw van je dromen te ontmoeten.

De langzame Pluto begint zijn intense transitie in de progressieve Waterman op 23

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden