Horoscoop maart 2023

Het wordt een maand vol veranderingen. Ten eerste zal de overgang van Mercurius naar intuïtieve Vissen ons meer in contact brengen met gevoelens en daarom onderbewuste gedachten naar de oppervlakte brengen. Rondom de volle maan kom je achter een groot geheim dat iemand lange tijd voor jou verborgen heeft gehouden. Je leert wijze lessen over grenzen aangeven en discipline, die jou motiveren om jezelf verder te ontwikkelen. Dit gebeurt wanneer Saturnus Vissen betreedt. Als Venus zich voortbeweegt door de aanhankelijke stier, halverwege de maand, wordt het allemaal beter. Is het dan eindelijk tijd om je sensualiteit en romantische aard te gaan ontdekken?

Verhitte discussies kunnen ontstaan later in maart, wanneer Mercurius door de starre Ram reist. Let op je toon wanneer je je passie en enthousiasme uit. Wanneer de zon Mercurius' pad naar Ram volgt, zal de start van een uitdagend nieuw seizoen jou uitnodigen om jezelf op de eerste plek te zetten. De nieuwe maan in Ram brengt spannende nieuwe kansen om de vrouw van je dromen te ontmoeten.

De langzame Pluto begint zijn intense transitie in de progressieve Waterman op 23

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Emmy Eve

'Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik zelf mee maak. Er gaan nummers over angst voor verlies en afscheid nemen van vriendschap maar ook nummers over mijn vrouw en onze liefde.'

Lees verder

Maandverbond

Hormonale herfst bij de VPRO: Waarom praten we niet openlijker over menstrueren? Wat is de relatie tussen seks en hormonen? En hoe voelt menstrueren als je wel een baarmoeder hebt maar geen vrouw bent?

Lees verder

Diversiteit in het licht

'De weg naar volledige acceptatie vraagt om meer dan één feestje. Het gaat natuurlijk niet alleen om feest, we willen ook de kritische noot zijn voor het verbeteren van dingen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden