The L word: GEEN S4

Het is nog maar kort geleden dat je de laatste aflevering van het derde seizoen zag. Wat we toen nog niet wisten: Die aflevering was meteen de allerlaatste: Showtime heeft aangegeven The L word Generation Q niet te verlengen voor een nieuw, vierde seizoen.

De kijkcijfers voor de reboot van de originele, populaire serie The L word, die je zag van 2004 tot 2009, liepen terug en Showtime heeft besloten een andere koers te gaan varen nu ze fuseren met Paramount.

De serie, het geesteskind van Ilene Chaiken, is nog niet helemaal voorbij, want er gaan geruchten dat er een nieuw soort reboot in de maak is, namelijk The L word: New York. Daarover is nu nog niet zoveel bekend, behalve dat Chaiken er wel op één of andere manier bij betrokken is. Misschien opent Shane wel een salon op 5th Avenue, of wordt het tijd voor een nieuwe DANA in The Village?

We houden je op de hoogte. Hieronder nog een laatste keer de 'Endgame' scene. Waarvan akte.

 

 

Lees ook:

*

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Jezelf zijn, hoe doe je dat?

Antiboy: de podcast van schrijver Valentijn Hoogenkamp. Verschillende gasten praten over genderidentiteit en geaardheid in alle geuren en kleuren. Wanneer voel jij je echt jezelf?

Lees verder

Vieze energie

Roomser dan de paus: Spirituele vriendin heeft kritiek op mijn onenightstands, scharrels met vreemden, mannen én vrouwen. Ik vind dat ze er geen bal mee te maken heeft.

Lees verder

Rollercoaster naar ons gezin

De focus op ovulatie en menstruatie. Wel of niet ongesteld deze maand. Zo ontzettend spannend. En uiteindelijk zenuwslopend. Vol goede moed begonnen we aan het proces...

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden