The L word: GEEN S4

Het is nog maar kort geleden dat je de laatste aflevering van het derde seizoen zag. Wat we toen nog niet wisten: Die aflevering was meteen de allerlaatste: Showtime heeft aangegeven The L word Generation Q niet te verlengen voor een nieuw, vierde seizoen.

De kijkcijfers voor de reboot van de originele, populaire serie The L word, die je zag van 2004 tot 2009, liepen terug en Showtime heeft besloten een andere koers te gaan varen nu ze fuseren met Paramount.

De serie, het geesteskind van Ilene Chaiken, is nog niet helemaal voorbij, want er gaan geruchten dat er een nieuw soort reboot in de maak is, namelijk The L word: New York. Daarover is nu nog niet zoveel bekend, behalve dat Chaiken er wel op één of andere manier bij betrokken is. Misschien opent Shane wel een salon op 5th Avenue, of wordt het tijd voor een nieuwe DANA in The Village?

We houden je op de hoogte. Hieronder nog een laatste keer de 'Endgame' scene. Waarvan akte.

 

 

Lees ook:

*

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden