The L word: GEEN S4

Het is nog maar kort geleden dat je de laatste aflevering van het derde seizoen zag. Wat we toen nog niet wisten: Die aflevering was meteen de allerlaatste: Showtime heeft aangegeven The L word Generation Q niet te verlengen voor een nieuw, vierde seizoen.

De kijkcijfers voor de reboot van de originele, populaire serie The L word, die je zag van 2004 tot 2009, liepen terug en Showtime heeft besloten een andere koers te gaan varen nu ze fuseren met Paramount.

De serie, het geesteskind van Ilene Chaiken, is nog niet helemaal voorbij, want er gaan geruchten dat er een nieuw soort reboot in de maak is, namelijk The L word: New York. Daarover is nu nog niet zoveel bekend, behalve dat Chaiken er wel op één of andere manier bij betrokken is. Misschien opent Shane wel een salon op 5th Avenue, of wordt het tijd voor een nieuwe DANA in The Village?

We houden je op de hoogte. Hieronder nog een laatste keer de 'Endgame' scene. Waarvan akte.

 

 

Lees ook:

*

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Girls Who Love Girls

Ontmoeten en verbinden tijdens het Janey Vrouwenfestival Amsterdam, een groots evenement gericht op het vieren van de kracht, diversiteit en solidariteit van vrouwen die van vrouwen houden.

Lees verder

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden