The L word: GEEN S4

Het is nog maar kort geleden dat je de laatste aflevering van het derde seizoen zag. Wat we toen nog niet wisten: Die aflevering was meteen de allerlaatste: Showtime heeft aangegeven The L word Generation Q niet te verlengen voor een nieuw, vierde seizoen.

De kijkcijfers voor de reboot van de originele, populaire serie The L word, die je zag van 2004 tot 2009, liepen terug en Showtime heeft besloten een andere koers te gaan varen nu ze fuseren met Paramount.

De serie, het geesteskind van Ilene Chaiken, is nog niet helemaal voorbij, want er gaan geruchten dat er een nieuw soort reboot in de maak is, namelijk The L word: New York. Daarover is nu nog niet zoveel bekend, behalve dat Chaiken er wel op één of andere manier bij betrokken is. Misschien opent Shane wel een salon op 5th Avenue, of wordt het tijd voor een nieuwe DANA in The Village?

We houden je op de hoogte. Hieronder nog een laatste keer de 'Endgame' scene. Waarvan akte.

 

 

Lees ook:

*

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden