Horoscoop april 2023

De maand start met de verschuiving van Mercurius naar de koppige Stier op 3 april. Verwacht dat je je op die dag verstandiger, meer geaard en mentaal veerkrachtiger zal voelen. De gemoederen kunnen hoog oplopen op 6 april, wanneer de volle maan in Weegschaal uitdaagt om verhitte meningsverschillen eindelijk eens op te lossen om zo je innerlijke rust terug te vinden. Voor een fijne omgang met anderen is het belangrijk om jezelf op een voorzichtige manier te uiten. Zo voorkom je dat je bij de ander een gevoelige snaar raakt.

Venus zweeft door Tweelingen op 11 april, wat de sociale cirkels een energieboost zal geven (goed moment om eindelijk die date eens in te plannen!?). Benader jouw romantische gevoelens met nieuwsgierigheid en stel je open voor het sluiten van nieuwe vriendschappen.

Wanneer Mercurius retrograde gaat op 21 april voel je misschien frustrerende energieën die je geduld  op de proef zullen stellen. Uiteindelijk herinnert deze ervaring jou eraan om altijd een plan b achter de hand te hebben. Verwacht, zoals bij elke Mercurius retrograde, dat communicatie moeizamer is, plannen in het water vallen en alles algeheel lastiger lijkt. Probeer mee te bewegen, want verzetten heeft toch geen zin. Mercurius retrograde duurt tot 14 mei, vermijd het

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden