Horoscoop mei 2023

Emotionele uitdagingen in de relatie met je vriendin, een transformatie tot de beste versie van jezelf, een intense levensverandering of nieuwe avonturen in de slaapkamer: Wat staat jou te wachten deze maand?

De duistere en mysterieuze Pluto in Waterman zorgt ervoor dat de maand mei op een serieuze manier begint. Deze spannende wending motiveert om veranderingen aan te brengen die vriendschappen en verbindingen zullen versterken. Een emotioneel diepe maansverduistering in Schorpioen brengt een krachtige energie op 5 mei. Deze energie maakt het makkelijker om los te laten en verder te gaan.

Brengt wat quality time door met vrienden en familie, het zal helpen om de beste versie van jezelf te worden voor wanneer de romantische Venus de tedere en zorgzame Kreeft betreedt.

Mercurius eindigt zijn frustrerende retrograde in de wilskrachtige Stier op 14 mei, en motiveert om te doen wat nodig is om ons naar de optimistische laatste week van de maand te leiden. Opwindende energieverschuivingen

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Horoscoop mei 2024

'De tijd die je nu steekt in het echt leren kennen van die leuke vrouw, voordat je halsoverkop weer ergens induikt, zal je een hoop drama besparen.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden