Horoscoop mei 2023

Emotionele uitdagingen in de relatie met je vriendin, een transformatie tot de beste versie van jezelf, een intense levensverandering of nieuwe avonturen in de slaapkamer: Wat staat jou te wachten deze maand?

De duistere en mysterieuze Pluto in Waterman zorgt ervoor dat de maand mei op een serieuze manier begint. Deze spannende wending motiveert om veranderingen aan te brengen die vriendschappen en verbindingen zullen versterken. Een emotioneel diepe maansverduistering in Schorpioen brengt een krachtige energie op 5 mei. Deze energie maakt het makkelijker om los te laten en verder te gaan.

Brengt wat quality time door met vrienden en familie, het zal helpen om de beste versie van jezelf te worden voor wanneer de romantische Venus de tedere en zorgzame Kreeft betreedt.

Mercurius eindigt zijn frustrerende retrograde in de wilskrachtige Stier op 14 mei, en motiveert om te doen wat nodig is om ons naar de optimistische laatste week van de maand te leiden. Opwindende energieverschuivingen

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrijheid of geestelijk afsterven

Ingrid Kluvers schreef een roman over de coming out van een lesbische vrouw in de jaren 1980. De worstelingen van hoofdpersonage Hans zijn deels autobiografisch en voor iedereen herkenbaar.

Lees verder

Onthulling van Laxmi Manuela

'Het voelt voor mij ontzettend goed om tijdens Rotterdam Pride 2023 mijn persoonlijke verhaal te delen en zo anderen, die twijfelen over hun geaardheid, te inspireren!'

Lees verder

Liefde wint in België

Alice on the Roof bracht een hartverwarmend nummer uit om een historische mijlpaal te vieren: de 20e verjaardag van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht in België.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden