Horoscoop mei 2023

Emotionele uitdagingen in de relatie met je vriendin, een transformatie tot de beste versie van jezelf, een intense levensverandering of nieuwe avonturen in de slaapkamer: Wat staat jou te wachten deze maand?

De duistere en mysterieuze Pluto in Waterman zorgt ervoor dat de maand mei op een serieuze manier begint. Deze spannende wending motiveert om veranderingen aan te brengen die vriendschappen en verbindingen zullen versterken. Een emotioneel diepe maansverduistering in Schorpioen brengt een krachtige energie op 5 mei. Deze energie maakt het makkelijker om los te laten en verder te gaan.

Brengt wat quality time door met vrienden en familie, het zal helpen om de beste versie van jezelf te worden voor wanneer de romantische Venus de tedere en zorgzame Kreeft betreedt.

Mercurius eindigt zijn frustrerende retrograde in de wilskrachtige Stier op 14 mei, en motiveert om te doen wat nodig is om ons naar de optimistische laatste week van de maand te leiden. Opwindende energieverschuivingen

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

X en O in bevolkingscijfers

Statistiek: Waar zijn de intersekse personen en de mensen die zich niet uitsluitend als man of vrouw identificeren? Oproep voor meer aandacht op papier voor mensen die niet passen binnen M of V.

Lees verder

Queer Migrations

Fotograaf Zanyar Aziz portretteerde verschillende LHBTIQ+ mensen in Den Haag om hun verhalen te laten zien en hen een stem te geven. De expositie is te zien vanaf 2 maart in Atrium Stadhuis Den Haag.

Lees verder

De Queer Boekenkast

Je kunt in de meeste boekhandels wel queer boeken vinden, maar wist je dat er in Alkmaar een 100% queer boekhandel is? We gingen langs en spraken oprichter Thomas!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden