Horoscoop mei 2023

Emotionele uitdagingen in de relatie met je vriendin, een transformatie tot de beste versie van jezelf, een intense levensverandering of nieuwe avonturen in de slaapkamer: Wat staat jou te wachten deze maand?

De duistere en mysterieuze Pluto in Waterman zorgt ervoor dat de maand mei op een serieuze manier begint. Deze spannende wending motiveert om veranderingen aan te brengen die vriendschappen en verbindingen zullen versterken. Een emotioneel diepe maansverduistering in Schorpioen brengt een krachtige energie op 5 mei. Deze energie maakt het makkelijker om los te laten en verder te gaan.

Brengt wat quality time door met vrienden en familie, het zal helpen om de beste versie van jezelf te worden voor wanneer de romantische Venus de tedere en zorgzame Kreeft betreedt.

Mercurius eindigt zijn frustrerende retrograde in de wilskrachtige Stier op 14 mei, en motiveert om te doen wat nodig is om ons naar de optimistische laatste week van de maand te leiden. Opwindende energieverschuivingen

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Schaamte voor schaamlippen

'Ik heb een ongeneeslijke huidaandoening aan mijn vulva: lichen sclerosus. Ik moet mijn hele leven zalf smeren en het ziet er niet mooi uit. Kan ik nog wel fijn seks hebben? Wat zou jij doen?'

Lees verder

De derde vrouw

Natalie Clifford Barney schreef over een ware 'lesbian love triangle avant la lettre' in 1926. Nu is dit baanbrekende werk in het Nederlands vertaald en wordt uitgegeven door Velvet Publishers.

Lees verder

Elmer

'Als je jezelf de held maakt in je eigen verhaal en de ander de vijand, dan wordt het steeds moeilijker om kritisch naar jezelf te blijven kijken en jezelf te blijven ontwikkelen.' We spreken Elmer!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden