Netflix (& chill)

Even bijkomen van de Prides deze zomer? Op Netflix is weer van alles te bekijken. Zo is Hannah Gadsby getrouwd en maakte een nieuwe Netflix-special: Something Special. Nick en Charlie moeten examen doen en gaan naar Parijs in een nieuw seizoen van Heartstopper en in het eerste queer-datingprogramma The Ultimatum: Queer Love komen de stellen voor lastige keuzes te staan.

 

Heartstopper seizoen 2

De serie, gebaseerd op de graphic novels van Alice Oseman, is razend populair. Het eerste seizoen, te zien vanaf april 2022, drong door tot de top 10 best bekeken series op Netflix in maar liefst 54 landen. Vanaf 3 augustus zie je hoe het verder gaat met Nick en Charlie, Tara en Darcy

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Queer films & series

Tijdens de donkere dagen voor kerst en oud & nieuw lekker met een warm dekentje op de bank voor de tv of ontspannen in een zachte bioscoopstoel? Er is genoeg te zien.

Lees verder

Hoezo seks stuk?!

'Haal je maar niks in je hoofd.' Mijntje en Mia gaan oppassen op de poezen van Lize Korpershoek. Zij maakte in 2019 de documentaire 'Mijn seks is stuk' en Mijntje wil daar meer over weten.

Lees verder

Rapport over biseksualiteit

Opvallende resultaten in 'Intersections', het eerste rapport specifiek over biseksualiteit. Samen met Barbara Oud, directeur van Stichting Bi+ Nederland, nemen we de resultaten door.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden