Netflix (& chill)

Even bijkomen van de Prides deze zomer? Op Netflix is weer van alles te bekijken. Zo is Hannah Gadsby getrouwd en maakte een nieuwe Netflix-special: Something Special. Nick en Charlie moeten examen doen en gaan naar Parijs in een nieuw seizoen van Heartstopper en in het eerste queer-datingprogramma The Ultimatum: Queer Love komen de stellen voor lastige keuzes te staan.

 

Heartstopper seizoen 2

De serie, gebaseerd op de graphic novels van Alice Oseman, is razend populair. Het eerste seizoen, te zien vanaf april 2022, drong door tot de top 10 best bekeken series op Netflix in maar liefst 54 landen. Vanaf 3 augustus zie je hoe het verder gaat met Nick en Charlie, Tara en Darcy

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden