De Middelste Lepel

Sommige mensen weten niet wat het precies is. Vele anderen hebben er een beeld bij, maar kennen niet de echte verhalen. Tijd voor een gesprek met iemand die er ervaring heeft met polyamorie: Sarai Erkens.

Zoals je vorige week las: Zij woont samen met haar partner Tom, heeft ook een relatie met Gerard én een relatie met Michelle. Ze vertelt hierover in het eerste deel van dit tweeluik. Polyamorie heeft privé en zakelijk een plek in het leven van Sarai.

 

Sarai's poly postkaartjes

Sarai Erkens studeerde in 2021 aan de Toneelacademie in Maastricht af als docent & regisseur. Ze is theatermaker, beeldend kunstenaar, maakt gepersonaliseerde en kunstzinnige postcards en is bedenker van 'De Middelste Lepel'. Dat project bestaat uit twee delen: de Instagramaccount De Middelste Lepel waar regelmatig stukjes op worden gepost en de Etsyshop De Middelste Lepel waar ze haar zelfontworpen polyamorie postkaartjes verkoopt.

De naam van het project is ontstaan uit een van de dingen die Sarai het allerleukste vindt aan polyamoreus zijn. Namelijk: in het midden slapen! Sarai is een echte middelste lepel en geniet ervan om tussen twee van haar liefjes in in slaap te dommelen.

Sarai: 'Het begon met het idee dat ik het leuk zou vinden als er polyamorie postkaartjes bestaan. Zodat je bijvoorbeeld samen met je metamour een leuk kaartje kunt sturen naar je partner. Ik hield

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen hebben ze hun kinderen achtergelaten en zijn ze naar Nederland gevlucht.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden