Horoscoop augustus 2023

Het wordt tijd om een beetje vooruit te gaan denken, want het blijft niet altijd zomer. Als je nog op vakantie gaat of nog een Pride op het programma hebt staan, focus daar dan eerst op. Genieten is ook een kunst, maar houd in je achterhoofd dat je na al die zomerse verwennerij echt aan de bak moet om je doelen te bereiken: Je droombaan of prinses op het witte paard komt niet zomaar bij je aanbellen. Je weet best wat je wilt. Handel daar ook naar, want die omtrekkende bewegingen leveren je niks op. Neem verantwoordelijkheid, ook voor je liefdesleven. Het is de hoogste tijd.

Op 23 augustus gaat Mercurius retrograde. Koop vanaf een paar dagen voor die datum geen nieuwe apparatuur, teken geen contracten en eerste dates kun je ook maar beter plannen eerder in maand (of wacht tot na 14 september). De vier keer per jaar dat Mercurius zich tegen de stroom in beweegt moet je niet onderschatten. Miscommunicatie ligt op de loer, de kleine lettertjes in contracten kunnen op langere termijn vervelende consequenties hebben, nieuw gekochte elektrische apparaten hebben onverwachte gebreken, om nog maar niet te spreken van de ware aard van je nieuwe vlam…. Richt je op jezelf, op wat je al hebt, letterlijk en figuurlijk, stel nieuwe avonturen uit tot de tweede helft van volgende maand. Het is een mooie tijd voor reflectie en het maken van plannen: Waar wil je volgend jaar rond deze tijd zijn, en hoe ga je dat bereiken? De volle maan op 30 augustus zal je een zetje in de goeie richting geven en meer inzicht in je emotionele behoeften. Vraag je af of dat rijmt met de vrouw in je leven.

Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier.

 

Ram: 21 maart - 19 april

Fouten maken is menselijk, laat je niet ontmoedigen. Juist door die fouten krijg je meer inzicht, het brengt je dichter bij de eindstreep. Heb je een relatie? Vraag dan je vriendin

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vers leesvoer

'Dat ene boek dat je leven veranderde…' Zij/haar is een verzameling essays over lesbische romans. Ook lees je het debuut van Lara Billie Rense en schreef Nadine Swagerman een nieuw YA- boek.

Lees verder

Horoscoop mei 2024

'De tijd die je nu steekt in het echt leren kennen van die leuke vrouw, voordat je halsoverkop weer ergens induikt, zal je een hoop drama besparen.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden