Horoscoop september 2023

Accepteer je gevoelens en verlangens, maar wees selectief in wie je dichtbij laat komen deze maand, zeker als het schimmen uit je verleden zijn. De nieuwe maan biedt kansen.

Wat staat jou te wachten?

De zomer eindigt met een staartje van Mercurius in retrograde, maar op 14 september gaat die onruststoker weer terug in de directe baan, waardoor deze maand een heldere blik en transformatie biedt van prioriteiten. De romantische Venus loopt vooraan op 3 september: Ben je met een leuke vrouw aan het daten? Dan zul je op of rond deze dag gaan beseffen wat jouw behoeften zijn in een relatie. Ook ontwikkel je meer begrip over je waarden en verlangens. Op 4 september gaat Jupiter terug in de materialistische stier, waardoor we een heldere blik kunnen werpen op een zorgelijke gebeurtenis. Dit is het moment om te onderzoeken hoe het vermogen om je open te stellen kan worden aangescherpt.

Op 14 september helpt de nieuwe maan in de verantwoordelijke Maagd om plannen in werking te zetten. Het is daardoor makkelijker om productiever te werk gaan. Laat ruimte vrij in je planning voor onverwachte gebeurtenissen of plotselinge

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

'Extremisme' in Rusland

Amnesty International noemt het 'een zeer cynische maatregel, bedoeld om de hele LHBTIQ+ gemeenschap te ontmenselijken en te vervolgen.'

Lees verder

Pathé Pride Night: Justine

Win kaarten voor de film! Justine is een jonge, intelligente vrouw, met sterke hang naar zelfdestructie. Op dag ontmoet ze Rachel en alles wordt anders. Durft Justine hoop te hebben op geluk..?

Lees verder

Lesbian Pulp & Queer Joy

Renée van Marissing gaat speciaal voor de gloednieuwe lesbiqueer uitgeverij Velvet Publishers het eerste deel in de Lesbian Pulp serie schrijven. De launch party was vrijdag en de crowdfunding is los!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden