Horoscoop oktober 2023

'Omarm je gepassioneerde en gevoelige kant en vertrouw erop dat de juiste vrouw van jou zal houden om wie jij bent.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Maak je borst maar nat, er komen grote veranderingen aan. Veranderingen die je zullen stimuleren om je innerlijke rust te herstellen en je op jezelf te concentreren. Het wordt steeds belangrijker om in harmonie met jezelf en met anderen te leren leven. Als Mercurius op door de vredige Weegschaal danst, liggen er onenigheden op de loer: probeer op die dag de situatie van verschillende kanten te bekijken, om gedoe te voorkomen. Als Venus door de behulpzame Maagd beweegt, zullen prioriteiten verschuiven.

Als de krachtige Pluto Steenbok betreedt, worden we herinnerd aan wat we allemaal hebben geleerd de afgelopen tijd. Tijd voor een nieuw begin, zeker met Mars in de gepassioneerde Schorpioen. Het is een tijd van vooruitgang en die gaat soms gepaard met offers. De zonsverduistering in Weegschaal brengt uitdagingen met zich mee.

Als Mercurius de doordachte Schorpioen binnendrijft, zal dat een kritische en onderzoekende blik activeren. Lees tussen de regels door en laat je niets op de mouw spelden. Geef jezelf niet te veel bloot wanneer het Schorpioenseizoen aanbreekt op 23 oktober. Tijdens de ontwrichtende maansverduistering in Stier op 28 oktober kunnen we openbaringen verwachten of komen er eindelijk lang bewaarde geheimen aan het

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

'Extremisme' in Rusland

Amnesty International noemt het 'een zeer cynische maatregel, bedoeld om de hele LHBTIQ+ gemeenschap te ontmenselijken en te vervolgen.'

Lees verder

Pathé Pride Night: Justine

Win kaarten voor de film! Justine is een jonge, intelligente vrouw, met sterke hang naar zelfdestructie. Op dag ontmoet ze Rachel en alles wordt anders. Durft Justine hoop te hebben op geluk..?

Lees verder

Lesbian Pulp & Queer Joy

Renée van Marissing gaat speciaal voor de gloednieuwe lesbiqueer uitgeverij Velvet Publishers het eerste deel in de Lesbian Pulp serie schrijven. De launch party was vrijdag en de crowdfunding is los!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden