Horoscoop november 2023

Wat staat jou te wachten deze maand?

November is de perfecte tijd om je horizon te verbreden. Saturnus retrograde eindigt op 4 november en dat komt met een aanmoediging om minder naïef te zijn en meer verantwoordelijkheid te nemen. Kort daarna, op 8 november, arriveert Venus in de flirterige Weegschaal om je datingleven nieuwe energie te geven. Een dag om dankbaar te zijn voor de liefde (en de leuke vrouwen) om je heen. Trakteer jezelf deze maand op een bezoek aan de kapper, een massage en/of een dagje spa. Je hebt het al te lang uitgesteld!

Mercurius gaat op 10 november door de onstuimige Boogschutter met een waarschuwing: druk

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Queer films & series

Tijdens de donkere dagen voor kerst en oud & nieuw lekker met een warm dekentje op de bank voor de tv of ontspannen in een zachte bioscoopstoel? Er is genoeg te zien.

Lees verder

Hoezo seks stuk?!

'Haal je maar niks in je hoofd.' Mijntje en Mia gaan oppassen op de poezen van Lize Korpershoek. Zij maakte in 2019 de documentaire 'Mijn seks is stuk' en Mijntje wil daar meer over weten.

Lees verder

Rapport over biseksualiteit

Opvallende resultaten in 'Intersections', het eerste rapport specifiek over biseksualiteit. Samen met Barbara Oud, directeur van Stichting Bi+ Nederland, nemen we de resultaten door.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden