Horoscoop november 2023

Wat staat jou te wachten deze maand?

November is de perfecte tijd om je horizon te verbreden. Saturnus retrograde eindigt op 4 november en dat komt met een aanmoediging om minder naïef te zijn en meer verantwoordelijkheid te nemen. Kort daarna, op 8 november, arriveert Venus in de flirterige Weegschaal om je datingleven nieuwe energie te geven. Een dag om dankbaar te zijn voor de liefde (en de leuke vrouwen) om je heen. Trakteer jezelf deze maand op een bezoek aan de kapper, een massage en/of een dagje spa. Je hebt het al te lang uitgesteld!

Mercurius gaat op 10 november door de onstuimige Boogschutter met een waarschuwing: druk

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden