Horoscoop december 2023

Wat staat jou te wachten deze maand?

Verwacht nieuwe uitdagingen terwijl je reflecteert op de misstappen van eerder in het jaar. Probeer het rustig aan te doen en zorg dat je energie voor het nieuwe jaar weer herstelt. Aan het begin van de maand is het slim om alvast een gestructureerd plan te maken voor de langere termijn.

Romantische gevoelens worden intenser onder invloed van de gepassioneerde Schorpioen, maar ook haat-liefde verhoudingen en verlangens worden aangewakkerd. Probeer een balans te vinden en vertrouw erop dat je liefdesleven de juiste kant op gaat, al voelt het alsof de controle ver te zoeken is.

Met de nieuwe maan in Boogschutter zullen meningen veranderen en door de frustrerende retrogade van Mercurius, die begint op 13 december, zal de twijfel toeslaan. Wat is waarheid, wat is juist?  

Het Steenbokseizoen zal overladen zijn met vragen en zelfkritiek, neem de tijd om bij jezelf en je echte gevoel te komen. Van mening veranderen is niet erg, zeker niet als dat het gevolg is van een nauwkeurig denkproces. Pas op dat je anderen niet te snel veroordeeld om hun overtuigingen.

Op 26 december verschijnt de volle maan in Kreeft en dat is een goed moment om eindelijk

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vers leesvoer

'Dat ene boek dat je leven veranderde…' Zij/haar is een verzameling essays over lesbische romans. Ook lees je het debuut van Lara Billie Rense en schreef Nadine Swagerman een nieuw YA- boek.

Lees verder

Horoscoop mei 2024

'De tijd die je nu steekt in het echt leren kennen van die leuke vrouw, voordat je halsoverkop weer ergens induikt, zal je een hoop drama besparen.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden