Horoscoop december 2023

Wat staat jou te wachten deze maand?

Verwacht nieuwe uitdagingen terwijl je reflecteert op de misstappen van eerder in het jaar. Probeer het rustig aan te doen en zorg dat je energie voor het nieuwe jaar weer herstelt. Aan het begin van de maand is het slim om alvast een gestructureerd plan te maken voor de langere termijn.

Romantische gevoelens worden intenser onder invloed van de gepassioneerde Schorpioen, maar ook haat-liefde verhoudingen en verlangens worden aangewakkerd. Probeer een balans te vinden en vertrouw erop dat je liefdesleven de juiste kant op gaat, al voelt het alsof de controle ver te zoeken is.

Met de nieuwe maan in Boogschutter zullen meningen veranderen en door de frustrerende retrogade van Mercurius, die begint op 13 december, zal de twijfel toeslaan. Wat is waarheid, wat is juist?  

Het Steenbokseizoen zal overladen zijn met vragen en zelfkritiek, neem de tijd om bij jezelf en je echte gevoel te komen. Van mening veranderen is niet erg, zeker niet als dat het gevolg is van een nauwkeurig denkproces. Pas op dat je anderen niet te snel veroordeeld om hun overtuigingen.

Op 26 december verschijnt de volle maan in Kreeft en dat is een goed moment om eindelijk

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden